Jelenleg mik a legolcsóbb fehérjeforrások?
Hát nem tudom. Rohadt drága lett minden. 2200 Ft-ért vettem csirkemellet, és örültem hogy kaptam. Botrány.
Én igyekszem arra figyelni, hogy minden étkezésem feherjedús legyen. Húsok közül talán a csirkecomb ami olcsóbb és egész jó, meg ott vannak a hüvelyesek köretnek . Vagy a teljes kiőrlésű dolgok , a zabpehely , tojás, csirkemellsonka, zsírszegény túró. Így nap végére azért összeadódik , és megvan a fehérjebevitel. Nem mindig kell mellé por.
Sertéscomb, csirkemell, ha van faluban szomszéd néninél ócsóért akkor tojás.
Amúgy meg végig kell járni minden boltot, mert ki lehet szemezgetni, hogy mi hol olcsóbb. A növényi "tejek" közül például Lidl, Aldi, Tesco saját márkása fele annyi, mint a többi. Zabpehelyből a Lidl, Spar, Aldi teljesen jók és 230- volt eddig a fél kiló, most 280-, de még mindig olcsóbb mint máshol.
3.: Magába nem hinném, hogy ehető. Kenyérbe belesütve finom, de maximum 30%-ot lehet beletenni. Pogácsában mehet fele-fele arányban is, az nekem nagyon ízlik.
Lehet akár palacsintát is készíteni belőle, nekem abból a dióliszt vált be. A mogyoróliszt pedig csokis muffinba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!