Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brutálul felmentek a protein...

Brutálul felmentek a protein árak, ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Durván 25000ret már nem vagyok hajlandó fizetni 2kilogramm scitec vagy biotech proteinért, tehát keresek valami olcsóbb alternatívát, eddig az íz miatt kitartottam ezeknél, de már leszarom, ennyit egyszerűen nem ér.

Tehát ki mit ajánl? Whey legyen és ha lehet, csokis és minél finomabb.

2022. máj. 8. 21:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szilard kaja…
2022. máj. 9. 10:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Szilárd kaja ok, de a reggeli zabpelyhemet az elmúlt 15evben megszoktam, hogy csokis fehérjével eszem és már nem szeretnék rajta változtatni.
2022. máj. 9. 10:33
 13/23 anonim ***** válasza:
82%

Menjetek már. Mi ez a lepontozósdi?

Megy a vita hogy ide való vagy nem , ha meg valaki válaszol akkor az 0%? Én a magam részéről leírtam , hogy szerintem mi az ami ár-érték arányban jó fehérje . Mert igen képzeljétek nekem masszívan az étrendem része . Nyilván nem kötelező fogyasztani , aki meg tudja enélkül oldani az ügyes . Én nem tudom a kaloria minuszos étrendet enélkül tartani. Mea culpa…. Ez van. Pont erre van kitalálva .

2022. máj. 9. 10:37
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Protein buzz sztem nemrossz es 3kgot kapsz 18ert. Napi 1 adaggal az 3 honap. Havi 6 ezer sztem lofsz. Dragabb napi 1 kv a peksegbe 😀
2022. máj. 9. 10:41
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Nálam is havi egy kiló fogy kb. 230 Ft-ra jön ki egy adag, ha 7500 Ft-os kilónkénti árral számolok. És ennél van olcsóbb is. Ez kb egy liter ásványvíz ára. Szóval nem is értem ….
2022. máj. 9. 10:51
 16/23 A kérdező kommentje:

Dolgoztam tejiparban, tudom miből van, innentől kezdve van egy lélektani határ aminél többet nem vagyok hajlandó adni érte. És nem bontom le qdagonkénti árra, úgy ok nem drága... de nem adagonként veszem... és így bizony elég húzós már szerintem az áruk...

Arról nem is beszélve, hogy az 5kg-oson meg a 4kgoson kívül milyen f@sz mértékekkel számolnak scitec meg biotechék...

Agyf@szt kapok az ilyen 2.35kg meg 2270gramm kiszerelésektől...

2022. máj. 9. 12:01
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha egybe kell megvenni minden draga tobb honapra 😀 Havi 6-7 alatt ugyse josz ki ha ez sok akkor engedd el 🤷
2022. máj. 9. 12:32
 18/23 anonim ***** válasza:
16# de a doboz fele üres xddd
2022. máj. 9. 12:36
 19/23 anonim válasza:
Ne márkaboltban vedd a fehérjét, hanem sima szupermarketben, ott általában olcsóbb. Én a spar-ban szoktam venni egy kilós fehérjeport 5000 ft-ért. Ugyanez a biotechusa boltban 6500.
2022. máj. 9. 13:17
 20/23 anonim ***** válasza:
De ezek ilyen havi par ezer kulonbsegek 😀 nem mind1 h havi 5 v 7 ezer? Buksz napi 70ftot
2022. máj. 9. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!