Brutálul felmentek a protein árak, ki mit ajánl?
Durván 25000ret már nem vagyok hajlandó fizetni 2kilogramm scitec vagy biotech proteinért, tehát keresek valami olcsóbb alternatívát, eddig az íz miatt kitartottam ezeknél, de már leszarom, ennyit egyszerűen nem ér.
Tehát ki mit ajánl? Whey legyen és ha lehet, csokis és minél finomabb.
Menjetek már. Mi ez a lepontozósdi?
Megy a vita hogy ide való vagy nem , ha meg valaki válaszol akkor az 0%? Én a magam részéről leírtam , hogy szerintem mi az ami ár-érték arányban jó fehérje . Mert igen képzeljétek nekem masszívan az étrendem része . Nyilván nem kötelező fogyasztani , aki meg tudja enélkül oldani az ügyes . Én nem tudom a kaloria minuszos étrendet enélkül tartani. Mea culpa…. Ez van. Pont erre van kitalálva .
Dolgoztam tejiparban, tudom miből van, innentől kezdve van egy lélektani határ aminél többet nem vagyok hajlandó adni érte. És nem bontom le qdagonkénti árra, úgy ok nem drága... de nem adagonként veszem... és így bizony elég húzós már szerintem az áruk...
Arról nem is beszélve, hogy az 5kg-oson meg a 4kgoson kívül milyen f@sz mértékekkel számolnak scitec meg biotechék...
Agyf@szt kapok az ilyen 2.35kg meg 2270gramm kiszerelésektől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!