Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Brutálul felmentek a protein...

Brutálul felmentek a protein árak, ki mit ajánl?

Figyelt kérdés

Durván 25000ret már nem vagyok hajlandó fizetni 2kilogramm scitec vagy biotech proteinért, tehát keresek valami olcsóbb alternatívát, eddig az íz miatt kitartottam ezeknél, de már leszarom, ennyit egyszerűen nem ér.

Tehát ki mit ajánl? Whey legyen és ha lehet, csokis és minél finomabb.

2022. máj. 8. 21:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
45%
Gymbeam
2022. máj. 8. 22:01
 2/23 anonim ***** válasza:
0%

Most nem úgy van hogy táplálék kiegészítős kérdést a táplálkozás rovatba kell írni az Egészség kategóriában?

Mert eddig így volt.

Ha lehet ide is írni tápszeres kérdéseket akkor jó tudni.

Elvileg a testépítés kategóriába volt régebben is kiírva.

2022. máj. 8. 22:12
 3/23 anonim ***** válasza:
25%
De, szerintem ez egy teljesen reális kompromisszum, hogy a testépítés kategória maradjon az edzésre, a táplákozás kategória pedig az étkezésre és a kiegészítőkre. Ezt a moderátorok is így gondolták egészen eddig.
2022. máj. 8. 22:14
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó nem jól írod.

Kb 2-3 hónappal ezelőttig ide a testépítés rovatba írtak ki minden tápszeres kérdést.

Utána pár itteni troll elkezdte ezeket a kérdéseket jelentgetni, mert szerintük nem ide valók, érted, a testépítéshez való kiegészítők nem a testépítés rovatba valók????

Na mindegy is.

Aztán átraktak minden kérdést oda, még ha ide is írták ki őket.

Pár hete, megint elkezdtek itt megjelenni a tápszeres kérdések, és úgy néz ki most már nem törlik innen őket, vagyis mégis ide kell kiírni ezeket.

2022. máj. 8. 22:16
 5/23 anonim ***** válasza:
24%
tojás
2022. máj. 8. 22:46
 6/23 anonim ***** válasza:
34%

Amúgy akik ilyenkor bőszen lepontoznak, azok azt szeretnék, hogy megint tele legyen a kategória kreatinos, glutaminos, BCAA-s trollkérdésekkel? Nem okosabb lenne, ha ezek a kérdések legalább át lennének helyezve a Táplálkozás kategóriába, hogy ne itt rontsák a levegőt, ne ez a topik legyen még ennél is jobban szétrollkodva?

Én mindenkinek tanácsolom, hogy a tápkiegészítős kérdések legyenek jelentve, hogy rossz kategóriában vannak, aztán ha szerencsénk van, akkor át lesznek helyezve.

2022. máj. 8. 23:03
 7/23 anonim ***** válasza:
71%
Gymbeam true whey vagy just whey (utóbbi nekem finomabb) ill. Myprotein impact whey (csoki-brownnie pl).
2022. máj. 9. 02:08
 8/23 anonim ***** válasza:
57%
Gymbeam , myprotein , puregold , Nutriversum.
2022. máj. 9. 07:52
 9/23 A kérdező kommentje:
Esetleg székesfehérvári beszerzési forrást is tudtok?
2022. máj. 9. 08:41
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
A testepites alapja az etkezes tehat itt a helye. A taplalkozas rovat maradjon inkabb a haziasszonyoke 😀
2022. máj. 9. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!