Súlymellény segítségével izmos popsi?
Szeretnék izmos kerek popsit. Egy ideig súly nélkül végeztem gyakorlatokat most pedig 5kg-mal vagy 10-zel végzek (gyakorlattól és a kedvemtol függ)
Tudom, ez nem sok de fokozatosan növelném, elég gyenge és nyeszledt vagyok.
Arra gondoltam, hogy vennék súlymellényt (10kg) és idővel azzal egészíteném ki a súlyzót. Valamiért nekem jobban tetszene mint több súlyt felpakolni a rúdra.
Mennyire van értelme? Ugyanazt a hatást érném el?
Köszönöm a válaszokat
51kg/N
Mint olvashatod, most használok 5-10 kg-t. Szerinted ha eddig nem súlyoztam, egyből 20 kg-mal kellene kezdenem?
Idővel szeretném növelni és tetszene ha mellénnyel (is) növelném a súlyt.
A kérdés lényege az hogy változtat-e valamin hogy rúdon vannak a plusz sulyok vagy a mellényként használom.
Akkor még egyszer mondom, hogy igen, változtat, mert előbb-utóbb a súlymellény és a kézisúlyzó is kevés lesz. Vagy mi a terv? Hogy majd lesz rajtad 3 mellény, meg szorongatod a 25 kilós súlyzókat, és úgy guggolgatsz? A saját dolgodat nehezíted, és előbb-utóbb technikai gondok lesznek.
Most mitől olyan nagy dolog rúddal guggolni? Mindenki másnak jó a világon. Neked miért nem?
Nagyon rosszul kelhettél😅
De azért köszönöm a választ😀
Elég nyersen fogalmazta meg a kedves hozzászóló , de amúgy igaz.
Progresszív súlyzós guggolás, ami az izomfejlődéshez kell , nem kivitelezhető ha mindig ugyanazzal a súllyal csinálod. Ezért nem jó a súlymellény , hacsak nem veszel két hetente mindig nagyobbat. :)
Nem kell megijedni rúdtól, tényleg az a legegyszerűbb. A 20 kg nem sok ám.
semmi.
de 10kg-t kb 2hét alatt kinősz
2hét miatt kidobni 15ezret kb a súlymellényért nincs sok értelme.
egyébként a jól fejlett farizmokhoz nem árt a guggoláson kívül felhúzásvariációkat és csípőtolásokat végezni azokhoz meg nem használható a súlymellény.
legegyszerűbb az lenne ha eljárnál terembe.
de ha nem akarsz akkor be kell ruházni rúdra és sok súlyra.
a farizmoknak kell a nagy súly, mivel kb a tested legerősebb izmai.
10kilótól nem fog fejlődni
50 kilós nők 120 kilóval csinálják a csípőtolásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!