Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Peaches lányok csak szerintem...

Peaches lányok csak szerintem nevetségesek?

Figyelt kérdés
Ez az új menő seggformalo női kondi, de én még ilyen lapos seggű nőket nem láttam. Ez nem segg építés szerintem, inkább leépítés. Tudatlanság vagy csak egy új trend?

2021. máj. 28. 16:34
 1/9 anonim ***** válasza:
94%

Rosszul látod. Nem a konditól lesz lapos a seggük, hanem lapos seggüek csinálják, mert jó segget szeretnének.

Bármiben fogadok, hogy ugyan ezeknek az embereknek jó segge lesz egy év múlva.

2021. máj. 28. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez mi? Nem hallottam még róla linket dobsz?
2021. máj. 28. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Hogyan lenne a konditól lapos a seggük? Max ha koplalnak mellé... Vagy csak arra gondolsz, hogy kiraknak valami képet, hogy "peach girl" és fikázod, hogy lapos a segge? Akkor az amit az 1. írt.

Egy leírást dobhatnál ide, hogy mit értesz "peaches lányok" alatt, nem igazán követem a tini lányok szlengjét/trendjeit.

2021. máj. 28. 17:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Inkább kardiónak felelnek meg ezek az edzesek, mint izom építesnek. Ezáltal pedig laposodni fog a segg. A "csodálatos" átváltozások is ezt mutatják szerintem.. Nekem ezzel nincs semmi gondom, csak inkább rendes kemény súlyzós edzésre mennék. De nekik biztos jó így.
2021. máj. 28. 18:01
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Véletlenül se írd le, hogy miről van szó...
2021. máj. 28. 18:24
 6/9 A kérdező kommentje:
Peach body Budán insta
2021. máj. 28. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Itt amúgy, mi a kérdés?
2021. máj. 28. 19:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Az, hogy ez egy vicc. 3 órája feltettek egy "átváltozást", röhej kategória. Nulla változik, sőt inkább laposabb a segg. De mindenhova a kerek fenék dumát tolják, meg a nagyseggű rapper niga csajok zenéire "tornászgatnak"
2021. máj. 28. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A sok nyomi is nyomja a hardcore rapet kozbe meg gepeken hintaznak 5kgval, meg posztoljak h haboru van 🤷‍♂️ kitizgat
2021. máj. 29. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!