3 hónapja kezdtem el 40+ évesen testépíteni.Persze nem akarok sem versenyezni a fiatalokkal sem versenyen indulni😊Érdekelne nektek mennyi idô utàn látszódott az eredmény?Főleg a has és popsi érdekel.
Nagyon figyelek az étkezésemre,napi egyszer iszok fehérje turmixot és kollagént,5 kgt fogytam,de izmot nem szeretnék veszíteni.Jelenleg 165/60 vagyok és csak feszesíteni akarok.
Ha esetleg van kedvetek küldjetek előtte ,utána fotót..motiváljuk egymást.😊Ja és az is érdekel ki miért kezdett bele,mennyit edz naponta,hány napot egy héten.
Köszi annak aki veszi a fáradtságot és válszol.🤗
Én nem nő vagyok, de válaszolok, mivel tökmindegy a testépítes ,testformálás ugyanugy működik,a módszerek,gyakorlatok,taplálkozás ugyanazok.
44 évesen kezdtem.
Ekkor:178/76
6 év edzés után lettem 105 kg.
Soha se keső elkezdeni.Fejlődni fogsz.Ha akarsz és tenyleg odateszed magad!Annyi hatrányod van a fiatalokkal szemben(ha hatrany egyáltalán).Lasabban tudsz regenerálódni és az izületekre jobban oda kell figyelni!!( pozitívumod,hogy nem kapkodsz"nem pattogsz össze-vissza és türelmesebb vagy mint a 20 évesek).
De ez nem azt jelenti hogy rokkantnyugdíjas üzemmódba kell csinálni!!
Oda kell pörkölni rendesen!!
Sok sikert kitartást a céljaidhoz!!
Én terembe két hónapja járok heti kétszer , én már látok valami kis változást , de egyenlőre a környezetemben más nem . Főleg a felsőtestemen , karjaimon, vállamon .
38 vagyok.
Az 1 miért szavaztátok le ennyire? Szerintem igaza van! 2-es...nő vagy?
Én is látok változást ..a teljesen lapos hátsóm kapott némi formát a hasamon tűnik el a hurkácska és bár 2 hónap alatt -4 kgt fogytam a fehérjének és fehérjedús kajának köszönhetően a combom ami tùl vékony volt,picit vastagabb lett😊💪
2-es vagyok, nő vagyok igen. Szerencsére nekem fogynom nem kell.
Amit én látok a teremben ahova járok , hogy azok a csajok akik már legalább egy éve járnak , durván jól néznek ki, kortól függetlenül . Vannak nálam idősebbek is.
Kitartás , ez hosszú folyamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!