Másfél hónap alatt, csak otthoni edzéssel ilyen eredményt elérni?
Azt írja, másfél hónap alatt érik el a lányok ezeket az eredményeket otthoni edzéssel. Egy hónapot előfizettem Réka edzéseire, és csináltam is, kézisúlyzókkal, meg szalaggal, ahogy ő mutatja. Tényleg fenékhangsúlyos, fenékcentrikus edzései vannak. Nekem nem lett ilyen látványos a változás, pedig érzem a farizmaim edzésnél, és nem 2 kilós súlyzóval csinálom, hanem 6-8 kg-os kétkezes, és szoktam növelni is a súlyokon, ha már érzem, hogy könnyűek. De nekem akkor is fura, hogy másfél hónap alatt ennyit kerekedjen a fenekük, hacsak nem teremben edzenek, nagy súlyokkal. De amúgy rákérdeztem kommentben erre, és nem válaszolt. Ti mit gondoltok?
phfeeeeejjjj de gusztustalan, amit belinkeltél,kérdező!
Ezekre a behemót brünhildákra csapolod le magad?
Eselytelen 1.5 honap alatt ennyi izmot felpakolni 🤔 De ha megnezed a Reka kepeit lathatod h teremben is edz es azt a csoda edzo gumit reklamozza akik szponzoraljak. Mar emiatt is eleg gyanus, h minden a penzrol szol.
1es hol latsz behemotokat?
2-es ha elolvastad volna, akkor látnád, hogy leírtam, hogy ugyanazokat az edzéseket csinálom én is... van benne guggolás is bőven, meg kitörések, csípőemelések.
3-as én is így gondolom, de itt most nem Réka fenekéről van szó, hanem az általa online edzettek képeiről. Akik beküldték neki, hogy 1,5 hónap alatt mennyit változtak. Réka kifejezetten otthonról is végezhető edzésként hirdeti az edzéseit, amit szalaggal is lehet végezni. Nyilván aki tudja, csinálja edzőteremben. De ő otthoniként hirdeti, és a lányok képeit is úgy promózza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!