Ha én szeretek edzeni, akkor én zsírfób vagyok?
A nő hülye.Zsirok nélkül meghalsz.Az edzésnek akár vekony akár köver öreg vagy fiatal szerepe van az egészség megőrzéseben,megtartásában.
Ez vonatkozik barmilyen sportedzésre amit ésszel csinal az ember.
#3: Teljesen más az, amikor a tested üzemanyagként és a hormonok megfelelő termeléséért használja a zsírokat mint az, amikor minden szarból zsírt csinál, mert erre van beállva a hosszú éves szar szokásoktól.
+ 10 kg zsírfeleslegnek semmi szerepe nincsen az egészség megtartásában, mert az öltözködésnek és az itteni klímának köszönhetően nem fagynál halálra akkor sem ha nem lenne rajtad ennyi plussz zsír.
Nyilván a napi 0.5g / ttkg zsírra szükség van és önmagában attól nem is leszel kövér, de ne keverjünk már 2 össze nem illő dolgot. Nem makrótápanyagról szól a kérdés, hanem kövérségről.
4#
Köszi az észosztást.
Nem kevertem semmit.
Ha valaki fóbias az indokolatlanul viszolyog valamitől szélsőségesen. Zsírfóbiás az az én értelmezésem szerint mindenben a zsírt látja és retteg tőle.Még a nagyon kicsitől kevéstől is.
Erre ragáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!