Miért mondják hogy meleg vagyok, csak mert szeretem a testépítést?
már maga a kérdés is azt mutatja, hogy vmi nem stimm.
egy férfi nem kételkedik a tetteiben és a döntéseiben.
az van ami, és mindenki másra sza rik.
szerintem sokkal 1x űbb lenne ha felvállalnád magad, és felszednél valami izmos meleg palit, aztán ellenétek,együtt gyúrnátok,meg együtt sütnétek a csirkecsöcsöt meg a rizs brokkolit.
am átlag ffi instán combos gyúrós bulákat szokott nézegetni, már nem azért.
2: melyik részből látod azt, hogy a kérdező kételkedik a tetteiben? Szimplán nem érti az embereket. Ennyi erővel az is meleg aki vizilabdát néz, meg a vizilabdások csapatképét kedveli. Átlag férfi a "combos gyúrós bulákat" nézi, a testépítő akit érdekel a sportág az meg a csajokat és a férfiakat is. Persze ha alsógatyás erotikusan pózoló férfiakat lájkolgat a kérdező az már nyilván más helyzet :)
Amúgy meg primitívség. Annyit látnak, hogy férfiakat lájkolsz, akkor biztos meleg vagy. A sport részét ignorálják. Elmondod nekik 2 mondattal, hogy miért követed/like-olod őket, aki megérti az megérti, aki nem azt meg le kell szarni.
Vicces,hogy mások mondják meg,mi vagy.
Szerintem tudod mi vagy.
A többi meg le xarva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!