Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért mondják hogy meleg...

Miért mondják hogy meleg vagyok, csak mert szeretem a testépítést?

Figyelt kérdés
Facebookon és Instán sok testépítőt lájkoltam be, erre sok ismerősöm leb*ziztak engem emiatt. Szeretem a testépítést, a híresebb testépítőket azért követem mert motiválnak. Ez ennyire nagy baj lenne?
2021. márc. 6. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Mert a magyarok még mindig primitívek ilyen téren..
2021. márc. 6. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
36%

már maga a kérdés is azt mutatja, hogy vmi nem stimm.

egy férfi nem kételkedik a tetteiben és a döntéseiben.

az van ami, és mindenki másra sza rik.

szerintem sokkal 1x űbb lenne ha felvállalnád magad, és felszednél valami izmos meleg palit, aztán ellenétek,együtt gyúrnátok,meg együtt sütnétek a csirkecsöcsöt meg a rizs brokkolit.

am átlag ffi instán combos gyúrós bulákat szokott nézegetni, már nem azért.

2021. márc. 6. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem arra mondják,hogy meleg,aki a testépítéssel foglalkozik,hanem arra a férfira aki az arcvonásaival,na jó a teste is beletartozik,de nem úgy hogy gyúr,hanem hogy sokat nézegeti magát a tükörben,aki modell alkatú,vagy modell akar lenni,és nem az aki ki akarja gyúrni magát,hogy erősebben legyen.Na jó most már elegem van magamból.Nem tudok fogalmazni,az agyamban normálisan össze van rakva amit mondani szeretnék,de leírva már csak összevisszaság lesz belőle.Azért remélem nagyjából érthető,hogy mire is szerettem volna utalni. :)
2021. márc. 6. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
erősebb legyen
2021. márc. 6. 21:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2: melyik részből látod azt, hogy a kérdező kételkedik a tetteiben? Szimplán nem érti az embereket. Ennyi erővel az is meleg aki vizilabdát néz, meg a vizilabdások csapatképét kedveli. Átlag férfi a "combos gyúrós bulákat" nézi, a testépítő akit érdekel a sportág az meg a csajokat és a férfiakat is. Persze ha alsógatyás erotikusan pózoló férfiakat lájkolgat a kérdező az már nyilván más helyzet :)

Amúgy meg primitívség. Annyit látnak, hogy férfiakat lájkolsz, akkor biztos meleg vagy. A sport részét ignorálják. Elmondod nekik 2 mondattal, hogy miért követed/like-olod őket, aki megérti az megérti, aki nem azt meg le kell szarni.

2021. márc. 6. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
24%

Vicces,hogy mások mondják meg,mi vagy.

Szerintem tudod mi vagy.

A többi meg le xarva.

2021. márc. 7. 07:23
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Beolajozott testű, egy szál tangában feszengő férfiakat nézegetni elég homár dolog.
2021. márc. 7. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Honnan tudod, hogy nem csak poénkodnak? Viszont az utolsónak igaza van, tényleg homáros dolog, még akkor is ha azt mondod, hogy ez a sport ebből áll. Persze ettől nem feltétlen meleg valaki nyilván.
2021. márc. 7. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy te is testépítő akarsz lenni?
2021. márc. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!