Igaz hogy a testépítők többsége meleg?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom, hogy a legtöbb b. zi a testépítők közt van. Igaz ez? Mi a véleményetek? És ha igaz, akkor miért?2019. jún. 27. 21:55
2/11 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem igaz. Nagyon kevés meleg testépítőt láttam már élőben/interneten, viszont nagyon sok olyan embert ismerek, akik azért is lettek testépítők, hogy vonzóbbak legyenek a hölgyek számára.
3/11 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy van alapja ennek a pletykának...
4/11 anonim válasza:
Igaz hogy a hülye kérdéseket feltevők többsége meleg?
5/11 anonim válasza:
Amugy ja... van jo par akit inkabb pakoljak mint hogy o pakolna ;) de engem nem zavar az o dolga
6/11 anonim válasza:
A magamutogatás mögött gyakori, úgy ahogy a színészek, előadóművészek, énekesek, modellek között is.
7/11 anonim válasza:
xd
Ezert hallotad, mert kondiba jarnal? xd
Felsz hogy teged felre fognak kurni a zuhanyzoban
8/11 anonim válasza:
Igaz,hogy sok van közöttük. A sok szteroidtól és egyéb fogyasztott szertől impotensek lesznek, hiába voltak heterók, a lányokkal nem tudnak már mit kezdeni, marad nekik a passzív szerep.
9/11 anonim válasza:
A nők többségét egyáltalán nem vonzza a bodybuilder alkat.
10/11 anonim válasza:
Inkább nárcisztikus pszichopata egy hányaduk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!