Attól lehet bajom ha csak sprintelni szeretek?
Figyelt kérdés
Tehát ha súlyzós edzés mellé csak futópályán sprintelek.
Súlyzós edzések után csinálom. Olyan gyorsan futok és addig hogy majdnem összehányom magam. Aztán mikor nagyon visszalassulok akkor megállok 2-30 mp-re addig nyújtok a lábamra. Majd újra sprintelek. És ezt egy 4-5 korben vagy ameddig megy megfelelő sebességgel addig csinálom.
Ettől lehet valami bajom?
2022. febr. 8. 22:55
2/9 anonim válasza:
Nem. Szimplán apránként hozzászokik a szervezeted ha folyamatosan csinálod.
Annó én kb 300m-ig bírtam full sprinttel 2 év után már több mint 700m-ig bírtam és nem fáradtam el annyira.
3/9 A kérdező kommentje:
Mennyi lehet körülbelül a határ amit el lehet érni?
2022. febr. 8. 23:54
4/9 A kérdező kommentje:
Nyilán számít az adottság is, de mondjuk egy 185cm magas 90kg embernek aki nincsen el zsírosodva de nem is egy full száraz valaki.
2022. febr. 8. 23:55
5/9 anonim válasza:
Hányd is egyszer össze magad, báttya!😄😄 De lőjj is egy szelfit a lehányt pulóvereddel, és tedd ki facebook-ra és instára.🤣
7/9 A kérdező kommentje:
:D
2022. febr. 9. 10:32
8/9 anonim válasza:
Dehogy lehet. A kocogasnak nincs ertelme inkabb kb. Birom mikor setalok le terembe es lehagyom a kocogokat 😅
9/9 anonim válasza:
Azok kamu kocogók. De a sprintelés jót tesz. Jobb mint a kocogás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!