Milyen és mennyi sportot kéne űznöm, ha szeretek enni és nem akarok lemondani a sok és jó evésről?
Most mindjárt idecsődül a sok hülye fitneszguru, hogy aki ezeket eszi az csak akaratgyenge fos lehet. Mindennap eszem édességet és naponta edzem és jó alakom van. A súlyzós edzést javaslom, lehetőleg nehezebb alapgyakorlatokkal. Emellé futhatsz kint is, szerintem ha addig futsz a hidegben ameddig nyitnak a termek, nem lesz bajod. Én minden télen futottam kint, nem olyan kis nyálpic vagyok, mint az itteniek a fórumon.
Béci. 48F. Parciális törtek mestere/ Lineáris algebra mestere/ Erőemelő és Testépítő bajnok/ Szűzoltó.
Mondja ezt a nagy guru.
A lényeg hogy figyelj a bevitt kalóriára. Enni lehet mindent, de mértékkel.
Amik a zsírra hatással vannak azok a kardió edzések. Ha alakformálás is a cél, akkor mellé mehet súlyzós edzés is.
Eddig mit sportoltál?
Bicajozás, futás, nordic walking - ezek mind kb. ingyen elérhetőek...
Jó hogy szólsz utolsó. Még véletlenül azthinném, hogy gépész szakos vagyok. Vagy rosszabb, vegészmérnök. Na de visszatérve a kérdésre még mindig nem az számít, hogy mit eszik valaki, hanem a mennyiség. Nem viccből mondom, hogy napi szinten eszem édességet és mégis fogytam az elmúlt időben. Otthon naponta edzem súlyzókkal és néha futok is kint az utcákon.
Béci. 48F. Lineáris algebra mestere/Mérnökinfó bsc/kiváló korrigált kreditindex/fitnesssguru.
Egyetértek Bécivel.
Szintolbarom Jóska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!