Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve, hogy együtt vagyunk a barátommal. Nagyon féltékeny, ha beszélek fb-n egy fiúval akkor utána azt hallgatom egy csomó ideig. Mit tehetnék? Az ő kedvéért nem akarok lemondani a barátaimról. Mikor vele vagyok egyértelműen érzem hogyszeretem de
Hány éves vagy?
Te nagyon szereted őt. De a féltékenységnek már ez az ága inkább önzőség mint szeretet az ő részéről.
Mellesleg a tisztelet is azt diktálná h hagyjon neked szabad mozgásteret.
És nem éri meg lemondani a barátokról egy olyan ember miatt aki nem is veszi figyelembe az érzéseid.
Mindenesetre beszéljétek meg h mit érzel! Legyél kedves de határozott.
És ne folytasd tovább ezt a kapcsolatot ha árt neked...
Beszéd meg vele, hogy neked fontosak a barátaid, és, hogy semmi oka arra, hogy féltékeny legyen rád,
Ha szeret akkor megérti,ha meg nem dobd ki a francba
Hamarosan 18
Köszi a válaszokat, írjatok még :)
Volt olyan eset is hogy elmentem bulizni barátnöimmel és utána olyan féltékeny volt mert nem irtam a buli alatt hogy teljesen bedilizett, megsértődött kb egy hétig tartott kiengesztelnem. Mi a véleményetek???????
sajnos szerintem nem fog megváltozni, - még egy jó ideig
a féltékenység egy nagyon makacs betegség. bár szereted érdemes végiggondolnod, hogy képes vagy-e a barátaidat elhagyni csak azért mert egy önző ember ezt kívánja tőled?
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
Utolsó, itt csak az a gond, hogy mi már 2 éve együtt vagyunk igazáb negbízhatna bennem, mindketten elsők vagyunk a másiknak vagyis nem csalta meg senki se, hogy így kellene viselkednie és az igazat megvallva nekem sok. Sérteget folyamatosan stb, nem tudom kezelni a helyzetet sokszor már csak nevetek rajta meg nem tudok jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!