Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes szálkásítanom? Kepek...

Érdemes szálkásítanom? Kepek lent.

Figyelt kérdés

Egy éve tömgelek. 185 centi vagyok, jelenleg 86 kiló. Szeretnék kevésbé zsíros lenni.

KB 6 kilót dobnék le 12 hét alatt. Van értelme? Van rajtam értelmes mennyiségű izom?

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 13. 09:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Hány éve edzel? Tudtommal mondjuk nem is nagyon kell más. Én szeretek mellhez húzni csigán illetve guggolás után szoktam még combfeszítővel szórakozni gépen de alapvetően súllyal edzek.

Nekem mondjuk nem tűnik úgy, hogy mások kevés fehérjét ennének. Teremben megy körbe az info hogy hol lehet most olcsó fehérjét kapni. Én elég vékony emberként eszek 3500kcal körül és úgy, hogy van benne hús, mert miért ne lenne és megvan 2xttkg fehérje növényivel együtt (de nagyobbrészt állati eredetűből). Tápkieg nem is szokott menni. Szerintem aki rendesen eszik normális kaját és nem versenyforma akkor valószínűleg nem a fehérjehiánnyal lesz baj.

2022. ápr. 14. 13:39
 22/28 A kérdező kommentje:

6 évig edzettem agyatlanul, aztán 10 évig nem.

Most kB 15 hónapja kezdtem újra.

Valóban van egy réteg aki még túl is eszi a fehérjét, de ők meg a kalóriákat is túleszik. Most 2700 kalóriát eszek, ha nőni akarok akkor 3300 a csúcsa. Tápkieget nem használok, csak vitaminokat, de hozzáteszem nyugis az életem, asszonykám nagyon gondoskodó, aranyosan méregeti a kajámat, jó a melóm, sok a szabadidőm, nincsenek anyagi gondjaink. Szerintem ez sokat számít, sőt lehet, hogy ez a kulcsa a fejlődésnek.

2022. ápr. 14. 13:53
 23/28 anonim ***** válasza:

A párod nagyon cuki. :) Sok nő nehezen tolerálja az ilyesmit, írom ezt terembe járó nőként.

Biztos, hogy a kiegyensúlyozottság jelentősen befolyásolja az elért eredményedet.

Hiszen a stressz->magas kortizol->borul az endokrin rendszer-> kihat testre, lélekre, idegrendszerre.

2022. ápr. 14. 15:18
 24/28 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem szálkasítanék.Tarts egy kevés calóriatőbbletet és menj fel 95 -100 ra.

Jelenleg 106 kg vagyok.Kb 1 eve.Viszont igy is fejlődök,formasodok. és a zsir lasan fogy.

Jópár evvel ezelőtti 90 kilómhoz képest is kevesebb zsir van rajtam es jobban is nézek ki.

A gyors tömegelés ezert is becsapós!!Ez volt a sport oldaláról nézve egy személyes szubjektív vélemény.

Masrészről ha a párod szempontjait veszed figyelembe ,akkor ne tedd!!

Végülis az a lényeg hogy neki bejön amit lát,és ha ez is sok,akkor szálkasíts egy kicsit.Tulzásba azért ne vidd,mert jelentős izom es erővesztés lehet belőle.

2022. ápr. 15. 09:24
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem a zsírral van baja, szerinte az izom tömegem túl sok, és nagyon eres vagyok. Jobban szereti ha dagibb vagyok. XD
2022. ápr. 15. 16:18
 26/28 anonim ***** válasza:

Hat akkor nem értem hogy miért akarsz szálkásítani.Mégjobban kijönnek az ereid.

Nézd itt a központi kérdést magadnak kell eldöntened.

Vagy a bnődnek felelsz jobban meg vagy lexarod,és a te elképzelésed szerint alakítod a tested.

A kettő ugytűnik nem megy együtt.Mivel szte mar igy is túl sok az izom és eres vagy.

Ezt kell eldöntened.

2022. ápr. 16. 08:39
 27/28 anonim ***** válasza:
Hát fura, hogy támogat de mégsem tetszik nekiez a forma. Na mindegy a ti dolgotok.
2022. ápr. 16. 09:56
 28/28 anonim ***** válasza:
Én legalább 90 kg-nak tippeltelek volna még így is, elég izmos-vállas vagy. Magánvéleményem szerint szálkásodásnak nincs értelme, sőt, lehet a bőröd csak még ráncosabb lesz vékonyabb derékkal.
2022. ápr. 16. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!