Érdemes szálkásítanom? Kepek lent.
Egy éve tömgelek. 185 centi vagyok, jelenleg 86 kiló. Szeretnék kevésbé zsíros lenni.
KB 6 kilót dobnék le 12 hét alatt. Van értelme? Van rajtam értelmes mennyiségű izom?
Szálkásítani nem kell szerintem, szálkásság szempontjából összességében elég jól állsz. ...És ami azt illeti, izomtömegben is.
Negyvenhez közel pedig főleg nagyon szép eredményt értél el. A fogyáshoz pedig gratulálok.
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy sem fogynod, sem tovább izmosodnod nem kell. Tökéletes alkatod van, ezt tartsd fenn a továbbiakban fehérjében gazdag, teljes értékű étrenddel és további edzéssel. Szinte semmi zsír nincs rajtad, minden, amid lóg, az csak bőr.
Szerintem az idei formád jobb, mint a tavalyi. Nem kell 12 kilót ledobnod, mert kizárt, hogy ennyi felesleges zsír lenne rajtad.
Eddzél továbbra is, tartsd a kaját, hogy ne hízz vissza és kész.
Amúgy ez egy nagyon jó forma közel a 40-hez.
Rendszeresen járok terembe és ott a szaunába is, hát katasztrófa, ahogy pasik kinéznek, de mindegyik Adonisznak hiszi magát. :D
Köszönöm mindenkinek. 12 kilót nem tervezek. KB hatot.
A legszebb, hogy nem járok terembe soha, otthon edzek kizárólag rúd, fekpad és súlytárcsák segítségével, meglepően kis intenzitással. Ilyenkor pl 80 kilóval nyomok fekve magasabb ismétlés tartományban, tömegeléskor is max 100, mert az izületeim is kellenek még vagy 50 évig. Azért ezt a formát kiélesítem még a következő pár évben valamennyire, szerintem talán elérem a 90 kilót 15% zsírral. Akkor elégedett leszek.
Egyébként azt vettem észre, hogy az emberek edzenek keményen csak enni nem tudnak. Van pár ismerősöm aki120 kilós, szép nagy, de tiszta zsír, 60 gramm fehérjét eszik, meg van győződve, hogy elég. Mondtam, az barátnőm van annyin úgy, hogy 52 kiló és csak heti egyszer edz súlyokkal akkor is 20 percet, és neki is kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!