Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Érdemes szálkásítanom? Kepek...

Érdemes szálkásítanom? Kepek lent.

Figyelt kérdés

Egy éve tömgelek. 185 centi vagyok, jelenleg 86 kiló. Szeretnék kevésbé zsíros lenni.

KB 6 kilót dobnék le 12 hét alatt. Van értelme? Van rajtam értelmes mennyiségű izom?

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. ápr. 13. 09:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem kell. Szintentartó kalóriára állnék rá .
2022. ápr. 13. 14:03
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem a szinten tartó nem működik, csak laposodom tőle, se nem erősödők, se nem növök, se nem leszek szálkásabb. Próbáltam hat hónapig.
2022. ápr. 13. 14:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szálkásítani nem kell szerintem, szálkásság szempontjából összességében elég jól állsz. ...És ami azt illeti, izomtömegben is.

Negyvenhez közel pedig főleg nagyon szép eredményt értél el. A fogyáshoz pedig gratulálok.

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy sem fogynod, sem tovább izmosodnod nem kell. Tökéletes alkatod van, ezt tartsd fenn a továbbiakban fehérjében gazdag, teljes értékű étrenddel és további edzéssel. Szinte semmi zsír nincs rajtad, minden, amid lóg, az csak bőr.

2022. ápr. 13. 19:56
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szerintem izom tömegben még 5 kiló két három év alatt meglenne, sokan meglepődnének milyen keveset edzek, mint intenzitásban, mint volumenben.A testzsír százalékom szerintem simán 17% vagy magasabb. Az a dilemmmám csak, hogy nem korai e a szálkásítás. Nyilván nem ez a prioritás az életemben, de hobbiként nagyon szeretem.
2022. ápr. 13. 20:46
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy kell, kerülj kalória többletbe, de ne túlságosan, hogy ne zsirosodj nagyon, és építs a lehető legtöbb izmot. Igazából, ezekkel a szalkasitgatasokkal, csak annyit er el az ember, hogy stagnál. Kell időt hagybi a testnek, hogy jöjjön fel izom, addig meg, csak dagadt ne legyél.
2022. ápr. 13. 22:18
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, tartsd ezt a szintet. Naturálba, plane közel a 40-hez fölösleges ez a szalkasitas/tomegeles időszak. Amúgy biztos h nem volt eredetileg ilyen a bőröd, kizárólag a hízástól ilyen. És egyébként plasztikai sebészeten fel tudják varrni, szinte semmi nyoma nem lenne a “lógásnak”. Persze nem 2 fillér de nem is megfizethetetlen és egy életre rendbe van rakva, persze hacsak megint el nem hízol durván, majd újra drasztikusan lefogysz. Sztem ha kondizol nyilván érdekel a külsőd, és semmi rosszindulat tényleg de én elsőre azt hittem tyúkmelled van aztán láttam h a hízástól lóg. Én megcsináltatnám, sokkal jobb lenne az összkép de ha téged nem zavar az is okés.
2022. ápr. 13. 22:44
 17/28 A kérdező kommentje:
köszönöm. Ez az átka a régi iskolának. Fiatalabb koromban az ment, hogy tömegelni kell! Dobtam le 30 kilókat többször, aztán az edzés elmaradt a kaja meg jött, és voltam évekig 120 kiló. Fénykoromban 90 kiló voltam viszonylag szárazon. Annak is már 10 éve. Egyébként a palsztikánál konkrétan hülyének nézett az egyik orvos haverom, azt mondta akkor ő is jön, mert nem elég, hogy nagyobb a melle mint a feleségének, de még a hasa is hat hónapos terhesnek tűnik, mondjuk tény ha elmegyüönk egy nagy társaságban a Balatonra nyaralni, nem én vagyok a ciki a strandon. XD
2022. ápr. 14. 06:05
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem az idei formád jobb, mint a tavalyi. Nem kell 12 kilót ledobnod, mert kizárt, hogy ennyi felesleges zsír lenne rajtad.

Eddzél továbbra is, tartsd a kaját, hogy ne hízz vissza és kész.

Amúgy ez egy nagyon jó forma közel a 40-hez.

Rendszeresen járok terembe és ott a szaunába is, hát katasztrófa, ahogy pasik kinéznek, de mindegyik Adonisznak hiszi magát. :D

2022. ápr. 14. 11:35
 19/28 anonim ***** válasza:
Egyebkent a bőrre kiprobalhatnál egy valami magas hatóanyagú kollagén kúrát. Nekem nincs tapasztalatom, de ahogy olvastam termék értékelésekbe dicserték, hogy feszesebb a bőr, halványult a narancsbőr tőle stb. Szerintem egy próbát megér.
2022. ápr. 14. 11:52
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. 12 kilót nem tervezek. KB hatot.

A legszebb, hogy nem járok terembe soha, otthon edzek kizárólag rúd, fekpad és súlytárcsák segítségével, meglepően kis intenzitással. Ilyenkor pl 80 kilóval nyomok fekve magasabb ismétlés tartományban, tömegeléskor is max 100, mert az izületeim is kellenek még vagy 50 évig. Azért ezt a formát kiélesítem még a következő pár évben valamennyire, szerintem talán elérem a 90 kilót 15% zsírral. Akkor elégedett leszek.

Egyébként azt vettem észre, hogy az emberek edzenek keményen csak enni nem tudnak. Van pár ismerősöm aki120 kilós, szép nagy, de tiszta zsír, 60 gramm fehérjét eszik, meg van győződve, hogy elég. Mondtam, az barátnőm van annyin úgy, hogy 52 kiló és csak heti egyszer edz súlyokkal akkor is 20 percet, és neki is kevés.

2022. ápr. 14. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!