Érdemes szálkásítanom? Kepek lent.
Egy éve tömgelek. 185 centi vagyok, jelenleg 86 kiló. Szeretnék kevésbé zsíros lenni.
KB 6 kilót dobnék le 12 hét alatt. Van értelme? Van rajtam értelmes mennyiségű izom?
Én személy szerint még próbálnék feljebb menni mert lehet, hogy a végére vékonyabb lesz az összkép mint amit vártál.
De amúgy bocs hogy beleokoskodok de azt írod 1 éve tömegelsz. Előtte túlsúlyos voltál és lefogytál?
Hát az igazság az, hogy a lógó bőrön nem fog segíteni a szálkásítás, sőt jobban fog lógni, mert kisebb lesz a volumened, egyedül a karodon fogod látni a szálkásítás eredményét.
Szerintem maradnod kéne a lassú tömegelésnél és ha szerencséd van akkor a mellizmod kitölti az ott lévő bőrt, a hasadnál viszont nem hinném, hogy el fog tűnni.
Női szemmel nézve, szerintem nagyon csinos vagy, és hát nem a lógó bőr volt az első, ami feltűnt. Bocs, tudom, ez kimeríti a "#me too"-t... :)
Ha ilyen sportos maradsz, az már bőven több, mint amit a legtöbb ember megtesz magáért a jó kinézetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!