Bicepszre hogy tudnék pár hónap alatt egy kis izmot felpakolni?
Nyárra szeretnék kicsit izmosabb lenni, vagy polóban szeretném ha feszülne rajtam a karján.
Tömegnövelés bicepszre hogyan csináljam?
22F
Az edzés működni szokott. Hallottam olyanról, aki videójátékozással és sakkozással próbálkozott, de nem sikerült neki. Ebből gondolom, hogy az edzés az egyetlen működőképes technika erre.
Lehetőleg mindenre eddz. Persze edzhetsz csak bicepszre is (a mai világban sokan nem álltak sorba, amikor az észt osztogatták), csak furcsán fogsz kinézni, meg az nem is túl egészséges.
De ha a póló feszülése a fontos, akkor szimplán csak vegyél két-három mérettel kisebb felsőket. Így akár már holnapra is összejöhet a cél, nem is kell várni nyárig.
Kondiba 40-50 kg-val tudom már csinálni a bicepszezést.
Mindig van izomláz és figyelek a bedurranásra.
De szeretném hogy gyorsabban nőjjön a bicepsz.Sajnos a kondiban azokkal a nagyobb izmos emberekkel nemigen lehet beszélni,hogy tanácsot kérjek tőlük.
Szólj a haverodnak hogy erőből Csapja rá a kondiajtót.
Be fog durranni pillanatok alatt.
Mondd nekik, hogy "ducibuci vagyok, depressziós, a gyakorikerdesek.hu-n élek, és ott szoktam egész nap kérdéseket és kommenteket írni fétisből". Biztosan azonnal szóba fognak állni veled, és tanácsot is fognak adni, ne aggódj.
Az izomláz azért nem hiszem amúgy, hogy megvan minden edzésen, mert az izomlázhoz izom is kell. Anélkül lehetetlen.
A 40-50 kilós bicepszezés pedig nem sok. Egy 100-110 kilóig azért érdemes lenne fejlődnöd, mert így nem lesz fejlődés.
86 kg-ról indulnék meg bicepszre tömegelni.
Ha saját súlyom megy már karhajlításban 5-6szor, az hozza majd az izmokat bicepszre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!