Az utóbbi időben kevesebbet alszok jóval,mint amennyit kéne.Kevesebb edzés és több pihenés vagy mit javasolták?
Az utóbbi 2-3honapban átlagosan napi 5orakat alszok,maximum 6ot.Estenkent képtelen vagyok nem felkelni legalább 5x,és mindig nagyon nehezen alszok vissza.Koran reggel iszonyat éhes vagyok,ameddig nem eszek,nem tudom vissza aludni,így hajnal 3fele már reggelizek.A napi kaloriamat tartom,izomepites a célom,viszont így 1-3ora között hajnal reggelizek,aztán a többi étkezésem mind sokkal keosbbre van téve.Iszonyst fáradt vagyok és csak délután tudok nyugodtan aludni.Minel jobban törődok azzal,hogy nem tudok aludni,annál rosszabb.Lelkileg lehet velem valami,vagy nem tudom,de mondom 3honapja ez van.Heti 5-6x edzek,de már kezdek nagyon elfaradni.Hajnali edzések 5ora alvással...nem tudom,inkább csökkentsem az edzés számot és pihenjek kicsit?Talan ezt érzem most a legjobbnak,de annyira nem bírok magammal,hogy ha érzem hogy szarul vagyok és fáradt vagyok is elindulok edzeni,pedig egyáltalán nem tudom a maxom hozni,és még így is fejlődtem valamennyit.21/L
Nagyon örülnék neki,ha tudnátok adni tanácsot,mert már nem tudom mihez kezdjek?!
Próbáltam,fent maradt tovább,délután nem aludtam
Így is felkeltem egy óra múlva arra,hogy nem tudok aludni és eszméletlen éhes vagyok.
5-6 edzés a héten amúgy is sok.. Ennél kevesebb is elég az izmoknak, bár azt nem írtad, hogy milyen felosztásban edzel.
Valószínűleg az edzésből érdemes visszavenni.
Az alvást kell rendbetenni.
-Este melegfürdőt ajanlok.Utanna citromfűteát.
-Kevés inger.Nincs tv,hangos zene stb.Helyette valami relaxációs zene vagy meditációs zene.
-Szedjél ZMA-t.Segíti az alvást.
Az éjszakai pihenest nem lehet helyetesíteni.Főleg a 2 és 5 közötti mélyalvasi szakaszt.
Ekkor regenerálódsz.
Heti edzésszam amúgyis sok.
Így meg egyenesen negativ hatasú.
Több edzésmentes napot kell beiktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!