300 felülést mennyi idő alatt tudnék megcsinálni pihenés nélkül?
Figyelt kérdés
300 felülést kell megcsinálnom pihenés nélkül és azt szeretném tudni hogy tudnám mihamarabb elérni, olyan 2-3 hónap alatt kb. Hogyan álljak neki?2021. máj. 27. 17:47
1/5 anonim válasza:
Most mennyit tudsz megcsinálni? Mennyiről kezdted? Ezek az információk sokat segítenének...
2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg 30 megy, és ezt 5ös ismétlésszámmal csinálom, úgy terveztem mindennap +10el növelem és a hétvégék meg megmaradnak pihenő napnak. De elvileg ezzel nem erősödök mert nem változatos az edzésem. De itt inkább a cél a 300 lenne
2021. máj. 27. 18:10
3/5 anonim válasza:
Hát igazából attól függ mert nekem volt olyan hogy egy perc alatt csináltam 55 vagy többet úgyhogy nem tudom ez rajtad múlik!
4/5 Nmnmnm válasza:
Nekem 30-40 perc volt pihenés nélkül 323 felülés.
5/5 anonim válasza:
Ne viccelj már utolsó. 😆😆😆Jó lassan csinalhattad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!