Mi értelme van ennek az extra szigorú diétának versenyzőknél?
Figyelt kérdés
Most nem kalória vagy makrókra gondolok, azt értem hogy miért kell figyelni.
De most egy lány kirakta hogy hetekig még a zöldségekből is csak zöld, meg fehér színűt ehet. Ennek mi értelme? Pl a répa miért rosszabb, mint a karfiol?
2022. márc. 13. 13:15
1/10 anonim válasza:
Felesleges kamu-tudományoskodás.
2/10 anonim válasza:
Ezek ilyen évtizedes legendák, amiket úgy kezelnek, mintha a Bibliában lennének megírva :D nyilvàn az is hülyeség, hogy egyàltalán nem esznek egyáltalán gyümölcsöt. Vannak ,0’ Ch-s napok, ott persze érthető, de ha amúgy is megeszik pár szàz gram rizst, akkor nem értem, hogy a rizs/zab kárára miért nem lehet pici más CH-t enni :D
3/10 anonim válasza:
Mert leragadtak 2002ben a kiskegyed fogyi rovatában ahol egy 38as testtömeg indexel rendelkező nő napi 40 felülést javasol ha fogyni akarsz.
4/10 anonim válasza:
A cukor miatt. Vizesit. Dieta vegen verseny elott mar minden szamit. Par gramm soval jatszanak meg stb
5/10 anonim válasza:
Azt gondolják az emberek hogy minél extrémebb egy diéta, annál “hatékonyabb”, meg influencerek amúgy is keresik az extrém clickbaitelhető címeket amivel be tudják a sok hülyét vonzani.
Persze egy testépítő versenyen figyelni kell a folyadék és társaira de ez nem a kaja színétől fog függeni.
6/10 anonim válasza:
Hiaba pontoztok le en mar keszultem fel versenyre ifbb pro edzovel es sok versenyzo haverom van. Mikor tele vagy koxal es minden vizet ki.akarsz preselni es 5-6% tzsn vagy akkor mar minden szamit..
7/10 anonim válasza:
Utolsó, amiről te beszélsz, az a versenydiéta vége. Én azt hiszem, tudom melyik csajra gondol a kérdező, neki még sok hét van a végéig, tehát tartom magam ahhoz, hogy ilyenkor még beleférne, hogy a rizs/zab terhére más zöldséget vagy gyümölcsöt egyen (a csaj pl megeszi a borsót is, ami ugye amúgy szintén nagyon cukros). Követtem Németh Bálint készülését is, ő egészen a végéig elég változatosan evett.
8/10 anonim válasza:
Novivel azert mas a tema 😀 Persze hulyeseg szin alapjan itelni, de az jogos h gyumolcsbol es zoldsegbol se mind1 h mi, ha nagyon szigoru a dieta
9/10 anonim válasza:
Kiről van szó? Instán meg tudom nézni? V hol posztolja a felkészülését?
10/10 anonim válasza:
Ez egy hülyeség. Eleve nem értem miért engedik "versenyezni" a nőket, a bikiben való behóckodásuk az idióta pózolásokkal teljesen nevetségessé teszik e testépítést. Az instap.csa fitnesz modellek pedig ezekkel az értelmetlen és nonszensz diétákkal.. minek? A legtöbbjük nem is koxol. Kox nélkül felesleges ilyen grammokra kimért diétákat tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!