Miért fájnak az izmaim?
Sziasztok!
Kicsit talán túltoltam, múlt héten nagyon nagy volumenben edzettem mindenre, főleg mellre és tricepszre, most pedig utóbbi két izmomban nem akar elmúlni a fájdalom. Nem vészes, csak akkor érzem, ha ráfeszítek. Szombat óta pihentetem őket, de még mindig tart. Mi okozhatja?
Köszönöm!
Nekem volt olyan felhúzó edzésem, ami után másfél hétig halott volt a farizmom. Meg is bántam.
Mikor kezdtél el edzeni?
Hát, olyan 1 éve, mondjuk korábban legfeljebb heti egyszer-kétszer jártam, és csak most kezdtem el heti négyszer edzeni.
Igazából kétségtelen, hogy a múltheti mennyiséget nagyon elbaltáztam, elvileg heti 15-20 teljes sorozatot szabad edzeni egy izomcsoportra, és nálam mellnél megvolt a 30 is.
Ennek ellenére meglepett, hogy ennyire megártott, mivel az elmúlt évben azért rendesen karban voltak tartva az izmaim, és például az izomlázra is "immunis lettem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!