Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért fájnak jobban az ízülete...

Miért fájnak jobban az ízületeim (könyökhajlat) edzés után, mint az izmaim? (többi kérdés lent)

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem edzeni, mindent megteszek, étrend, stb. Valamiért izomlázat csak nem érzek. Viszont másodszorra voltam, és érzem a fejlődést. Edzést után a teremben mindig megiszok egy pohár turmixot. Nagyon el vagyok puhulva. A fekvenyomást 10 Kg-al tudom csinálni :,(, a döntött padost 5-el....

Igazából 8. óta nem volt tesiórám. Teljes mértékben edzetlen vagyok. Azt viszont nem értem, hogy miért van néhány gyakorlat, amit csak 5-10 kg-al tudok csinálni, és mért van néhány olyan amiből 4-5 sorozatot csinálok akár 30-40 kg-os súlyokkal.

2012. júl. 4. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert vannak könnyebb gyakorlatok is, mint pl. csigán mellhez húzás. Legtöbb gyakorlatot én is 5-10kg-val tudom de ott viszont 40-50el szoktam.
2012. júl. 4. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

mert az ízületeid még az izmaidnál is gyengébbek.

2. alkalom után fejlődés.

te kész vagy:D.

hó elején mérőszalaggal mérd le az izomcsoportjaid kerületét,írd fel,akkor láthatod a fejlődést.

ez meg,hogy itt ilyen erős vagy,ott meg másmilyen?

pl én is fekve kinyomok 100kilót,de ha az álló tökömre akasztok egy vizes törülközőt,fél percig ha bírom tartani.

szóval minden izomcsoport más erősségű.

2012. júl. 4. 20:50
 3/3 HulORe válasza:
Többek között ezért kell átöltözni tesire, hogy ne egy 40 kg-s nő edzettségi szintén álj.
2012. júl. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!