Lehetséges hogy elég 9-12 sorozat nekem hetente ?
A nagyobb izomcsoportokra.
kisebbre kb. 6
Azt szokták ajánlani, hogy 10-20 között legyen ezért nem tudom, hogy nem e hagyok ki valamit azzal, hogy csak ennyit csinálok.(próbáltam többet, de valahogy nem jött be)
A legtöbb gyakorlatban a novice közepén/végén vagyok eszerint az oldal szerint.
strengthlevel.com
"Azt szokták ajánlani, hogy 10-20 között legyen"
Kik szokták ajánlani? Bírom ezeket a "szokták" dumákat. Kik szokták? Van egy Nemzetközi Gyúrós Bizottság valahol Franciaországban, ahol az egyik ülésen döntöttek a kötelező 10-20 közti sorozatról, vagy mi?
#1 Úgy hívják, hogy kutatások :D Nem kötelező, de ezekkel voltak nagy általánosságban a legjobb fejlődések.
Én azt mondom, hogyha fejlődsz folyamatosan akkor működik neked az az adott program.
-Ha megáll a fejlődésed úgy általában akkor pihenés/étkezés szokott legtöbb esetben a gond lenni (ha kezdő vagy akkor lehet szar forma vagy nem edzel elég keményen)
-Ha 1 izomcsoportod fejlődése áll meg akkor érdemes lehet más gyakorlattal próbálkozni, vagy több volument csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!