Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges hogy elég 9-12...

Lehetséges hogy elég 9-12 sorozat nekem hetente ?

Figyelt kérdés

A nagyobb izomcsoportokra.

kisebbre kb. 6

Azt szokták ajánlani, hogy 10-20 között legyen ezért nem tudom, hogy nem e hagyok ki valamit azzal, hogy csak ennyit csinálok.(próbáltam többet, de valahogy nem jött be)

A legtöbb gyakorlatban a novice közepén/végén vagyok eszerint az oldal szerint.

strengthlevel.com

2022. febr. 21. 16:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"Azt szokták ajánlani, hogy 10-20 között legyen"

Kik szokták ajánlani? Bírom ezeket a "szokták" dumákat. Kik szokták? Van egy Nemzetközi Gyúrós Bizottság valahol Franciaországban, ahol az egyik ülésen döntöttek a kötelező 10-20 közti sorozatról, vagy mi?

2022. febr. 21. 16:43
 2/3 A kérdező kommentje:
sets per week
2022. febr. 21. 17:27
 3/3 anonim ***** válasza:
46%

#1 Úgy hívják, hogy kutatások :D Nem kötelező, de ezekkel voltak nagy általánosságban a legjobb fejlődések.

Én azt mondom, hogyha fejlődsz folyamatosan akkor működik neked az az adott program.

-Ha megáll a fejlődésed úgy általában akkor pihenés/étkezés szokott legtöbb esetben a gond lenni (ha kezdő vagy akkor lehet szar forma vagy nem edzel elég keményen)

-Ha 1 izomcsoportod fejlődése áll meg akkor érdemes lehet más gyakorlattal próbálkozni, vagy több volument csinálni.

2022. febr. 21. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!