Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Miraculous új részei milyen...

A Miraculous új részei milyen időközönként jönnek ki? Hetente?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 6. 19:02
 1/6 anonim válasza:
Változó szerintem. Főleg hogy a mostani "Monster Fu" rész ami kijött az elvileg a hatodik, nem a második, úgyhogy szerintem összevissza dobálják ki a részeket. Azt írja a wiki, hogy a kövi rész tizedikén jön ki. 🤷‍♀️
2021. ápr. 8. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, a 4. évadból most csak 3-4 rész fog megjelenni (talán hetente), a többi meg szeptemberben jön.
2021. ápr. 9. 08:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen!
2021. ápr. 9. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Holnap hajnali 2-kor jön a 4.évad 9.része!!!!(Queen Banana)

Utána 17-én jön a Gang of Secrets (A Titkok csapata/bandája)

Azután pedig jön a "Gabriel Agreste" című rész amiről csak annyit tudni, hogy még Áprilisban leadják.

Szeptemberben jön a többi.

!!VISZONT!!

Valószínüleg Decemberben jön az 5. évad. A Covid miatti hosszú szünet miatt már az 5. évad is gyártás alatt van, és még régebben meg is lett erősítve hogy zsinórban 2 évadot kapunk majd.

2021. ápr. 13. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
ÓÓ köszönöm szépen!
2021. ápr. 14. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Sajnos a Gloob most ugyanazt csinálta mint anno a Reflektdollnál... Reklámfogás volt az egész, valójában csak egy új Trailert adtak le a Queen Banana-ról :( Szóval a kövi rész a Gang Of Secrets lesz 17-én. Hálistennek ezt nem a Gloob "fogja" leadni, hanem a Svájci RTS1.

2021. ápr. 14. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!