Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor lesz új rész a Pretty...

Mikor lesz új rész a Pretty Little Liars-ból? Hetente jönnek ki új részek? Hány évada lesz még?

Figyelt kérdés
Sok helyen láttam, hogy lesz hetedik évad, de nem értem, hogy mit lehet ezen még húzni. Azt is olvastam, hogy a hatodik évad tizedik része lesz a nyári finálé, ami állítólag két órás. De egy két órás finálé részben miért nem lehet végre megoldani, hogy ki "A"?

2015. aug. 1. 14:37
 1/6 anonim válasza:
63%

Augusztus 11-én, a nyári fináléban kiderül ki is az a Charles Dilaurentis. Igazából húzhatják még elég sokáig, mert igaz nem olvastam a könyveket, de amikor beleolvastam, pont olyan résznél, ahol Emilynek született egy gyereke és a szülei nem tudtak róla, szóval mivel a könyvön alapul az egész, még sok minden lehet, amit még nem írtak bele a sorozatba etc.

Egyszerűen imádom, szóval remélem lesz még pár évad! 😊

2015. aug. 1. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden évben van nyári finálé, ha hihetünk Marlene Kingnek, a mostaniban mindent megtudunk Charlesrol. Aztán ugye januárban folytatódik ez az évad és utána jön az utolsó, a 7. Viszont elvileg lesz egy kis időugrás akkorra, mikor a lányok már kijárták a fősulit is.
2015. aug. 1. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit hozzátennék, hogy a 7. évad a válaszokról fog szólni elvileg, hogy A hogyan és miért tette azt a lányokkal, amit.

És az első hozzászólót annyiban szeretném megcáfolni, hogy igen, a PLL egy könyvön alapszik (szóval kb. az első évad első egy-két része megfelel a könyvben leírtaknak), de utána saját utakra tért (csak úgy, mint a Gossip Girl), és szinte teljesen más a történet.

Csak egy egyszerű példát mondanék: A könyvekben Alisonnak van egy eltitkolt ikertestvére, míg itt nem lesz.

2015. aug. 5. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor most mikor is jön ki a következő rész? És milyen hosszú lesz a finálé?? Valaki segítsen légyszi, és válaszoljon! Thanks
2015. aug. 5. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jövőhéten. És ez még nem finálé, mivel januárban még folytatódik ugyanez az évad. Ráadásul még lesz egy 7. is. Maximum félévadzárónak lehet nevezni. 40 perces lesz gondolom, csakúgy, mint a többi rész. Nem rémlik, hogy valaha lett volna hosszabb.
2015. aug. 5. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Még biztos van 31 rész, jövőhéten a finálé, aztán a 6B (10 rész), 7. évad (20 rész). Aztán volt egy ilyen hivatalos cikk, ahol írták, hogy nézzük és akkor lesz 8. évad...bár az már szerintem túlzás lenne.
2015. aug. 7. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!