Ez mennyire számít erős edzésnek? 18L
Igazából 3 hete edzek súllyal. Előtte otthoni edzéseket csináltam, de most elkezdtem a helyi gymbe járni. 172 centihez kb 59 kg vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni, max úgy 56-57kgra lemenni, de meg vagyok elégedve a mostani alakommal is. Heti 1x futni járok (alakul, egyelőre fél óra lassu kocogás megy, de mindig is démonom volt..) és heti 1x pedig lábra (=fenékre) edzek a kondiban.
A héten ezeket csináltam meg:
Leg press
80 kg 15db 15db
90kg 15db 12db
110 kg 9db 6db
115kg 6db 5db
Squat
Rúddal 12db
+10kg 12db
+20kg 10db
+30kg 5db 5db
Bulgerian split squat
Rúddal 5-5db
Abductor
1es fok
35kg 10db
40kg 6db 6db
45 kg 3db
5ös fok
30kg 10db
35kg 5 db
Ez 3 hét után cikinek számít? Vagy nem annyira vészes..?
Ezelőtti alkalommal hip thrustot is csináltam rúd +40 és rúd +60kgmal.
Ezenkívül minden nap sétálok, egészségesen étkezek (csak a heti egy súlyzós edzés után 1 csokis croissant, semmi más édesség) és heti 4 tesink is van.
Szerintetek lesz látványos eredménye? Igyekszek ezt a progressive overload dolgot csinálni, nem teljesen világos még, de ahogy látjátok edzés közben is növelem a súlyt, és minden edzésen kicsit nehezebbekkel kezdem.
AAAAAAAAAAAAAAA
Ezt írtam... hogy túlzásba viszik a felső testet. Csak kibújt a szög a zsákból és igazam lett. Én voltam a lepontozott.:)
Ha ennyire durva izomlázad van, akkor lehet érdemesebb lenne kevesebb gyakorlatot/kisebb súllyal/kevesebb ismétlésszámmal dolgozni. Hidd el, többet érsz el 2 lightosabb, de jól felépített láb edzéssel.
Heti 1 felsőtesttel meg nem leszel férfias, ahhoz elég durván kéne edzeni. :) szerintem ez egy must, ha erős akarsz lenni lábgyakorlatoknál.
Mi? Nem fogok elkezdeni ferfiként kinézni, nem is értem miből tudott ez lejönni. Azért szeretnék kicsit edzeni felsőtestre, mert elég gáz hogy 3 fekvőt tudok lenyomni max.
Az a baj, hogy diákként nem mindegy, heti hányszor fizetem ki a kondijegyet, és hányszor töltök ott időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!