Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkora baj ha szénhidrátból...

Mekkora baj ha szénhidrátból egyszerü szénhidrátot viszek be izomnövelésnél?

Figyelt kérdés
Elkezdtem izomtömeget növelni, de az összetett szénhidratok (rizs, édesburgonya stb.) bevitele nehézséget jelent a mindennapok folyamán (nagyon sokat kell bevinnem belőlük, és sokszor nincs is időm elkésziteni, illetve baromi gyorsan ráunok, és így az egész izomépítés élvezete veszik el számomra). Ha tésztát, illetve kenyeret is eszek, az miben hátráltatna az izomtömegnövelésben, miért ajánlják a szakemberek inkább az összetett szénhidrátokat?

2022. febr. 7. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
92%

Hogy miért ajánlják a szakemberek az "összetett szénhidrátokat", azt itt egy kommentben szerinted hogy lehetne leírni? Olvasgass el egy-két tanulmányt.

A lényeg, hogy ne izgulj, ha nem a Super Bodyra készülsz. Egyél nyugodtan tésztát is, kenyeret is, nem kell csak rizst, vagy csak édesburgonyát enned. Egyél változatosan, igyekezz kerülni a szemét, nulla tápanyagú szarságokat, mellette kondizgassál, melegíts, nyújts, hengerezz, aludj eleget, aztán élvezd az életedet!

2022. febr. 7. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A vércukorszintre gyakorolt hatása miatt mondják, de nem lesz bajod attól, hogy ha normális mennyiségben tésztát eszel köretnek. Keress rá hogyan alakul ki a cukorbetegség.
2022. febr. 7. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
40%

Választ már kaptál a kérdésedre.

Idő kérdésben pedig a rizsfőzőt tudom ajánlani. 1 kg száraz rizst felrakni kb 5 perc, a főző kb 7-8ezer ft és 30-40 perc alatt megcsinálja, közben bármit csinálhatsz. Én pl a kardiómat szoktam addig lenyomni itthoni futópadon. Ráunás ellen pedig kismillió féle fűszer közül választhatsz.

2022. febr. 7. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem baj.Kiflit kenyeret eszik az ember.Nem kell gépnek lenni.

Ha zavar a fehérliszt vegyél durumot vagy teljes kiörlesűt.

2022. febr. 8. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A vércukorra is igazán akkor van "negatív hatással" a "rossz szénhidrát" ha éhgyomorra eszed magában. De ha van mellette zsír, fehérje meg rost, akkor tök mindegy, hogy rendes krumplit eszel e, vagy édesburgonyát, meg milyen rizst. A kenyérnél se oszt, szoroz h milyet eszel, ha a tömegnövelést nézed. Nyilván egy teljes kiörlésű magos kenyérben lehetnek hasznos dolgok a szervezeted számára, de az aki rendesen edz, bőven ehet fehér kenyeret is..
2022. febr. 8. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!