Mekkora baj ha szénhidrátból egyszerü szénhidrátot viszek be izomnövelésnél?
Hogy miért ajánlják a szakemberek az "összetett szénhidrátokat", azt itt egy kommentben szerinted hogy lehetne leírni? Olvasgass el egy-két tanulmányt.
A lényeg, hogy ne izgulj, ha nem a Super Bodyra készülsz. Egyél nyugodtan tésztát is, kenyeret is, nem kell csak rizst, vagy csak édesburgonyát enned. Egyél változatosan, igyekezz kerülni a szemét, nulla tápanyagú szarságokat, mellette kondizgassál, melegíts, nyújts, hengerezz, aludj eleget, aztán élvezd az életedet!
Választ már kaptál a kérdésedre.
Idő kérdésben pedig a rizsfőzőt tudom ajánlani. 1 kg száraz rizst felrakni kb 5 perc, a főző kb 7-8ezer ft és 30-40 perc alatt megcsinálja, közben bármit csinálhatsz. Én pl a kardiómat szoktam addig lenyomni itthoni futópadon. Ráunás ellen pedig kismillió féle fűszer közül választhatsz.
Nem baj.Kiflit kenyeret eszik az ember.Nem kell gépnek lenni.
Ha zavar a fehérliszt vegyél durumot vagy teljes kiörlesűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!