Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bolgár kitörést hogy nehezítsem?

Bolgár kitörést hogy nehezítsem?

Figyelt kérdés

Jelenleg mindkét karomban van egy-egy 9kgs kézisúlyzó, azonban a lábam többet bírna.

Még van itt 12kg-s kézisúlyzó is, de az meg túl nagy ugrás lenne a 9kghoz képest.

A karom meg ettől a súlytól is túl leterhelt.

2022. febr. 7. 07:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

OK, hajrá a homokszákkal. Szerintem túlságosan megszorongatod a súlyt, tényleg csak lógnia kell.

De itt vannak jó csuklóerősítő gyakorlatok, ha egyébként is gondod van vele:

www.youtube.com/watch?v=1ljl0cMg5JI&ab_channel=GMBFi..

2022. febr. 7. 11:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Az lesz akkor a gond. En sem vagyok valami hűde erős, de ekkora súlyt meg kellene tudni tartani . Én elkezdenék kollagént szedni valami profi izületvédővel , és egy két hetig hagynám a bolgár guggolás. Csinálhatsz helyette mást. Hip thrust pl. van ilyen jó. Beszereznék egy jó csuklószorítót is.
2022. febr. 7. 11:17
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerezz súlymellényt (talán 10 kg a legnehezebb, de az is valami), vagy egy jó erős hátizsákot pakolj meg és ezekkel eddz.
2022. febr. 7. 18:33
 14/23 anonim ***** válasza:
Tedd edzes vegere, ugy nem kell akkora suly. Ha meg nem birod tartani a sulyt hasznalj gurtnit 🤷‍♂️
2022. febr. 8. 13:32
 15/23 A kérdező kommentje:

Gurtni is jó ötlet, köszönöm. Lehet, hogy van valahol a teremben.

A bolgár után már csak izolációs gyakorlatok vannak, szóval valamilyen tekintetben az az utolsó.

2022. febr. 8. 14:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha nincs tudsz venni.2-3 ezerert. Es bolgar elott mit csinalsz?
2022. febr. 8. 14:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Én írtam a homokzsákot, de aztán rájöttem, hogy simán rúddal is csinálhatod, az azért biztosan van a teremben.
2022. febr. 8. 14:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Rúd van, csak nem tudom, hogy azzal tudom-e. Szerinted menne azzal, ami a guggoló keretben van? Nem borulnék fel?
2022. febr. 8. 14:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom mennyire orrolnának meg rád, akik amúgy épp akkor guggolni szeretnének, de nem, nem borulsz fel. Lehet, hogy eleinte jobban kell figyelni az egyensúlyra, mert szokatlan, de ez igazából csak jót tenne.
2022. febr. 8. 14:45
 20/23 anonim ***** válasza:

"Homokzsák jó öltet, az van! Kirpóbálom azzal legközelebb".

A cemnteszsák is jo.Vizesvödrök,talicska.Egy épíkezésen elég jól lehet erősödni.

2022. febr. 8. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!