Hogy nehezítsem a felhúzást?
15 éves vagyok és 130kg-ba tudok 5 ismétlést belehúzni. Otthon edzek, de nem sok súlyom van. 120 kg-ot tudok a rúdra pakolni, a rúddal együtt így 130kg lesz.
Akkor tudnék nagyobb súllyal felhúzni, ha kapnék súlytárcsát, viszont a szüleim nem nagyon vesznek nekem.
Mit csináljak, hogy nehezítsem a felhúzást? Csináljak több ismétlést, több sorozatot, vagy húzzak szumóban?
Köszi a válaszokat. Igazából van pénzem, mert minden hónapban kapok egy kis zsebpénzt. De kisvárosban élek, így nem tudok boltban súlyt venni.
A szüleim meg nem engedik, hogy rendeljek, vagy elköltsem a pénzem.
A jófogáson találtam, tőlem 30km-re súlyokat, de hát oda el is kell vinnie valakinek, jogsim meg nincs, buszon meg nem fogok 2 20kg-os súllyal ácsorogni órákig..
Megpróbálom nehezíteni, talán még az ismétlés számot is növelem, esetleg bővítem a sorozatok számát is.
Oké, köszi még egyszer a válaszokat.
Úgy látszik, nem kell nehezítenem. Sikerült velük beszélnek és elvileg 2 hét múlva kapok 40kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!