Szumó felhúzást annak érdemes csinálni, akikek gyenge a háta és erősebbek a lábai?
Szerintem az egész sumo felhúzás egy hatlmas nagy bro science dolog.
Többet tudsz úgy felhúzni mint egy hagymományossal de sokkal kisebb a mozgástartomány, a normális felhúzástól lehet igazán fejlődni, ha a lábakat akarod jobban megcélozni akkor meg merevlábassal ami egyébként az egyik legjobb kiegészítő a hagyományoshoz.
De mondom mégegyszer ez csak az én véleményem, szívesen meghallgatom másokét is, de szerintem a sumo pont akkor bro science mint a különböző szöges fekvenyomások.
Mi a cél ? Testépítés vagy erőemelés?
Szumo húzásnál combbal indítod a mozgást,hamar kiegyenesedik a térded és utána egyenesedsz ki hátból. Tehát ha van megfelelő mobilitásod és bele tudsz ülni és erős a combod akkor lehet hogy nagyobbat tudsz húzni szumóban mivel amikor a alsóhátból dolgozol a súly már lendületben van.
Erőemelés.
Azt nem gondolom,hogy szumóban nagyobbat lehetne húzni,a profik közül is elég sokan konvencionálisan húznak.
De szumóban akkor kevésbé van bent a hát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!