Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ebben az esetben hogy nehezíts...

Ebben az esetben hogy nehezítsem ezeket a gyakorlatokat?

Figyelt kérdés

Otthon edzek és megvan minden szükséges eszközöm, fekpad, kézi súlyzók, egyenes és francia rúd, súlyok, stbb..

Viszont az a problémám, hogy a kézi súlyzóra csak 22kg-ot lehet tenni, hogy ha azt akarom, hogy normálisan tudjam csinálni a gyakorlatot.

Ez pedig kevés az áthúzáshoz, az egykezes nyomáshoz és a tricepszhez is.

Tudnék rá többet tenni, de akkor a nagyobb tárcsákat kéne rátennem és úgy meg rossz lesz.

Ha a nagy tárcsákat teszem rá, akkor nem lehet rendesen megfogni és a tárcsa akadályozza mozgást, ezért nem tudom teljesen leengedni a súlyt.

Ilyen esetben mit kellene tennem, hogy nehezítsem a gyakorlatokat?

2018. márc. 11. 16:13
 1/3 anonim ***** válasza:
6db 5 kilós nem megy rá?Az enyémre 8db is ráfér.
2018. márc. 11. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:

5 kilósból csak 2db van. Ha olyat akarnék rárakni, akkor kéne még legalább 2db.

A kézi súlyzóra ennyi fér rá: 1db 4kg-os, 2db 2,5-kg-os és 1db 2kg-os és a szoritó. Ez összesen 11kg, amit meg kell szorozni 2-vel, mivel mind 2 oldalon ez van. Igy jön ki a 22kg. Meg ugye a kézi súlyzó súlya, de azt nem számolom.

Próbálgattam mindent, máshogy rárakni a súlyokat, de 22kg-nál nem lehet többet rárakni, csak ha nagy tárcsákat teszek rá.

Viszont akkor nem jó, ezt meg leirtam fent, hogy miért nem.

2018. márc. 11. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Csináld rúddal, vagy oldd meg hogy elférjen. Rakd úgy fel, hogy kijjebb legyenek a széles tárcsák.
2018. márc. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!