Bolgár kitörést hogy nehezítsem?
Jelenleg mindkét karomban van egy-egy 9kgs kézisúlyzó, azonban a lábam többet bírna.
Még van itt 12kg-s kézisúlyzó is, de az meg túl nagy ugrás lenne a 9kghoz képest.
A karom meg ettől a súlytól is túl leterhelt.
Hát ez jó poén volt... :D :D
Egyébként Smith keretre gondoltam, csak ott fix pályán mozog a súly, én pedig gyakorlat közben kicsit előre dőlök, ezért nem tudom, hogy az működőképes-e.
Másik gondolatom a guggoló keretes rúd volt, de azt meg instabilnak gondolom.
Súlymellény jó lenne, viszont az meg nincs a teremben.
Mit gondoltok?
Kettlebell nincs? Azt könnyebb tartani.
De szerintem a bolgár guggolás simán csinálhatod magasabb ismétlésszámmal. Csak kellene mellé valami nagysúlyos alapgyakorlat ( vagy inkább több)
És felsőtestre is edzeni kellene .
Az a baj, hogy már így is 18 kg-t fogok a kezembe, ennél többet kettlebell formájában sem bírnék el a karommal.
12x4-et csinálok már így is, és ha a progresszív túlterhelés elvét akarom követni (márpedig azt akarom), akkor ez így nem megfelelő.
Edzek felsőtestre is, de köszi a tippet.
Jogos, 4x12-t csinálok.
#6 jól értelmezed, nem tudok 9kg-nál többet lógatni magam mellett. Ez van, erre keresek megoldást. Az sajna nem segít, hogy te 30 kg-t is elbírsz karonként.
Csuklóm nem bírja szerintem. Pl most is fáj, gyakorlat után meg alig tudtam tartani a telefonom.
Homokzsák jó öltet, az van! Kirpóbálom azzal legközelebb.
Edzek felsőtestre is (alsó- és felsőtest bontásban edzek heti 4 alkalommal), de azért egy comb meg farizom sokkal többet bír, mint a felsőtest izmaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!