Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy vettétek rá magatokat,...

Hogy vettétek rá magatokat, hogy elkezdjetek terembe járni?

Figyelt kérdés

Mivel töltött el az első érzés, amikor beléptél a konditerembe?

Valamint hányszor fordultál vissza, hogy majd holnap kezded el?:D

2022. febr. 3. 08:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Én csak azt nem értem, hogy akiben ez az érzés megfordul, hogy "majd holnap kezdem el", az miért kezdi el egyáltalán? Kötelező konditerembe járni a mai világban? Ez a trend most? Aki nem jár konditerembe, az nem is létezik?

Én ha valamit ennyire nem akarnék csinálni, ennyire nem lennék benne motivált, csak valami hülye kötelezettség miatt lenne muszáj, akkor biztos, hogy offolnám. Ha ennyire nincs humorod a kondizáshoz, akkor miért nem keresel más sportot? Futás, biciklizés, ugrókötelezés, görkorizás, úszás, foci, tenisz, boksz. Most kezdjem el sorolni?

Ha ezt érzed, akkor ne erőltesd. Tudom, hogy a tiktok meg az instagram televan kigyúrt influenszerekkel, de hidd el, nem kell mindenkinek konditerembe járni. Nem kötelező.

2022. febr. 3. 08:32
 2/16 A kérdező kommentje:

magát a súlyzózást élvezem, van itthon alapszintű felszerelésem, csak már eléggé kinőttem + hely sincs továbbiak beszerzésére.

Gondolom azért akarja mindenki elkezdeni, mert ez a "legkötetlenebb" sportolási lehetőség bizonyos keretek között.

+ azért ettől lehet ki is nézel majd valahogy, futástól, úszástól nem nagyon.

Influenszerek meg haosnló kamu emberek nem érdekelnek,

2022. febr. 3. 08:44
 3/16 anonim ***** válasza:
25%

Akkor ne keverd ide a "sport" szót, ha neked a kinézet a lényeg. A kondizásnak ilyen szempontból semmi köze a sporthoz. Azt meg, hogy ússzással hogyan lehet kinézni, azt most inkább nem veled tárgyalnám meg, úgyhogy ebbe bele se menjünk.

És hát ja, ha a kinézet számít, meg szeretnélek szép karocskákat a strandon és valamiért azt érzed, hogy már nem elégítenek ki az otthoni súlyzóid, akkor menj le a konditerembe. Motiváljon az, hogy otthon már nem fogsz tudni előrébb lépni.

Viszont pont a magadfajták szoktak a guggoló keretben bicepszet izolálgatni, meg 30-60 percig stoppolni a fekvenyomó padot, úgyhogy kérlek, ezeket ne tedd. Hagyd meg ezeket az eszközöket azoknak, akiknek nem kell megerőszakolni magukat ahhoz, hogy teljesítményt nyújtsanak a teremben.

2022. febr. 3. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:
Benéztem a tükörbe leadtam az első 5 kilót csak étkezéssel és mivel semmi sport tudásom nem volt, edzőt kerestem. Elindultam bementem, pont volt a terembe egy edző, azóta (3 év) hozzá járok heti 1x és magamtól edzek heti 2x. Mivel megvolt az elhatározás, az első sikerek és a motiváció, nagyon céltudatos voltam.
2022. febr. 3. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Belenéztem a tükörbe. Voltam kb 50 kiló 190 centihez. Ennyi a sztori.
2022. febr. 3. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:

#5 Az szép én még 80kg mellett is piszkavasnak néztem ki .

#1/3 Kissé negatív a hozzáállásod a dolgokhoz.

Amúgy kérdező a legegyszerűbb módja hogy nem holnap mész edzeni, hanem összeszeded a cuccaid és ma mész el. Kellenek célok amiket el szeretnél érni és küzdeni kell érte.

2022. febr. 3. 10:19
 7/16 anonim ***** válasza:
Nem kelett ravenni magam. Menni akartam. Menj vmi haverral ha ugy jobb
2022. febr. 3. 11:10
 8/16 A kérdező kommentje:

pont ez a baj, hogy régen haverokkal elkezdtem, és jártunk rendszeresen, de eltelt azóta pár év, mindenki éli a saját életét.

Hozzászokik az ember úgy a társasághoz, és marha rossz nélküle.

2022. febr. 3. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Hát ha te is azok közé tartozol, akik azért járnak konditerembe, hogy ott éljenek a spanokkal szociális életet két csigás lehúzás között, akkor igen, biztos rossz lehet társaság nélkül.

Én azért elvagyok egyedül is. Versenyfelkészülésben szoktam edzőpartnerrel menni, hogy legyen segítőm, amikor 180 kilóval nyomok fekve, de egyébként szólóban tolom, ugyanis nem csevegni járok le, hanem dolgozni, de kinek mi.

Az a kedvencem, amikor lejön egy több fős középsulis/egyetemista gang, és 45 percen keresztül egymást körbeállva stoppolják a guggolókeretet, közben meg jókat dumálgatnak és röhögcsélnek.

2022. febr. 3. 11:51
 10/16 A kérdező kommentje:

normálisan edzettünk mi is, azzal nem volt gond.

Te valahogy az a fajta lehetsz, aki nem fogja fel, hogy ha csak "versenyzőkből" kéne megélnie egy konditeremnek, kb bezárna az összes.

Nyilván két véglete van ennek a haverokkal való edzésnek, mi a normális fajta voltunk :D

De sajnos ez nem kivitelezhető hosszú távon, ahogy bizonyította a saját tapasztalatom is.

2022. febr. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!