Fiúk!Titeket kérdeznélek.Elkezdtem járni konditerembe,de csak a női részt merem használni,mert iszonyatosan szorongok a koedukált részben,ahol férfiak is vannak.Mit tanácsoltok?20/L
Szinte az összes kezdő azt hiszi hogy nézik meg kiröhögik a háttérben de hidd el hogy pont nem érdekel senkit hogy a kétszazadik ember a teremben mit csinál.De tényleg senkit.Le kell menni és csinálni,ennyi,ne vegyél tudomást a körülötted lévőkről.
Ha attól félsz hogy lesérülsz egy nagyobb súly alatt akkor elsőnek azt javaslom hogy ne edz olyan nagy súllyal amit nem tudsz magabiztosan irányítani mert az tényleg recept a lesérülésre.Elsőnek járj utána a helyes formának,magabiztosan sajátítsd el és utána próbáld a határokat feszegetni.
Olyan kondiban voltam már, ahol nézték esetleg ha egy kezdő bénázik, de akkor oda mentek, segítettek neki, elmondták mit csinál rosszul, mit próbáljon, hogy jobb legyen és kész. Ha nem kért a profibbak (akik versenyekre is járnak) tanácsából, akkor hagyták, hogy csinálja a hülyeséget, de nem foglalkoztak utána vele.
Nem fog mindenki téged nézni, nyugi :)
Ha nem most kezdted akkor biztosan nem fogsz olyan súllyal neki állni, amit nem bírsz el. Nézni pedig maximum azért fognak, mert esetleg új leszel számukra, de az is lehet, hogy nem fognak nézni.
Azt nem tudom, hogyan győzhetnéd leszorongásod. Légy magabiztos, menj be a közös részbe edzeni, és csak a céljaid tartsd szem előtt. Ezt tudom tanácsolni Neked, ha fejlődni akarsz, ezt kellene tenned.
Egyszerű, nem kell velük foglalkozni.
Egyébként ha feltűnő jelenség vagy/leszel, túl erős, túl izmos, túl száraz stb. a többiekhez képest.
Akkor is nézni fognak.
Fokuszalj az edzesre, ahogy mas is teszi.
Tudom, az elejen nehez elhinni, de edzeni jarnak oda az emberek, nem teged figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!