A forma1 az hivatalosan koedukált verseny és csak azért nincsenek nők, mert nem elég ügyesek, hogy bejussanak, vagy csak férfiak vehetnek részt benne?
Figyelt kérdés
2011. okt. 30. 22:07
1/9 anonim válasza:
A nőket általában nem érdekli a forma1, ha mégis akkor se akarnak versenyezni. Így nem lehet nőként családot alapítani, hogy kb. egész évben utazzanak. Másrészt meg a női szervezet nem bírja annyira az ilyen környezeti sokkokat, amit az autóversenyzés okoz.
2/9 anonim válasza:
Lehetnének benne nők is, és lehet, hogy lenne elég ügyes is, csak valamirt nem akarnak.
3/9 anonim válasza:
vannak női autóversenyzők, csak a nők általában nem autób*zik, mert nem kell ezzel kompenzálniuk :D
ott van pl. Bia Figueiredo (remélem, jól írtam), ő még jól is néz ki.
4/9 anonim válasza:
Az F1 szabályzat tudtommal nem tiltja női versenyzők részvételét (pl. nő előbb versenyzett az F1-ben, mint színes bőrű férfi). Ez általában inkább a tehetségen és a szponzorokon múlik. A nők amúgy is ritkán választják ezt a hivatást, így az a kevés versenyző vagy nem elég jó (vagy inkább nem tartják annak) vagy nincs meg az anyagi háttere. A többi kategóriában (főleg az USA-ban) pl.abszolút nem ritka a női sofőr.
5/9 anonim válasza:
Szerintem még nem találkoztak olyan nővel ebben a kérdésben, aki bírná az F1 autó megterhelését.
Nagyon jó fizikum kell hozzá, és koncentráció.
Fizikummal pedig a Nők eleve hátrányban vannak. És ahogy fogy az erő, azzal arányosan a koncentráció is.
Szerintem kb. ezekért.
6/9 anonim válasza:
hát azért vannak olyan lányok akiket érdekel a Forma1 pl: engem :D
7/9 sztbali válasza:
Nagyon sok lányt érdekel a Forma-1. Mostanság eléggé a kedvencük lett. ismerek egy komolyabb lánycsoportot akit érdekelm ez a sport. 22/f
8/9 anonim válasza:
a csajok sincsenek kitiltva, mindössze kinek kell egy olyan versenyző, aki ha épp havibaja van, akkor beájulhat a volánnál vérszegénység miatt.
9/9 anonim válasza:
Lehetnek benne csajok, volt, hogy volt is, de be lett miattuk vezetve vmi időedzéses időkorlát, mert nagyon lassúak voltak, és azóta nem is tudnak bekerülni. Vhogy így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!