Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Megéri konditerembe járni ha...

Megéri konditerembe járni ha csak lábazni akarok?

Figyelt kérdés
Felsőtestre nem nagyon akarok edzeni mert látványosan túlfejlettebb a lábaimnál. Meg ha akarok itthon is tudok kézisúlyzókkal egy kemény kar vagy válledzést nyomni. Lábra viszont hogy edzzek itthon? Vagy valami alternatív lehetőség létezik konditermi edzés helyett?
2021. okt. 31. 16:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezeket szoktam csinálni én is. Az álló vádlizást kézisúlyzóval a kezemben hetente kétszer 5 sorozat (egylábas változatot is). Guggolni is szoktam ugyanúgy kézisúlyzókkal hetente kétszer. Egyszerűen semmit nem ér, ezektől a gyakorlatoktól biztos nem lesz olyan lábam mint a videón szereplő férfinak.
2021. okt. 31. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Legtöbb konditeremnél van ilyen X alkalmas bérlet, megveszed azt és csak lábazni mész le. Havi bérletnél jobban megéri ebben az esetben, nincs az hogy feleslegesen fizetsz heti 1 edzésért. Ezen belül meg te tudod, hogy neked megéri-e. Otthon is meg lehet oldani valamennyire, de az egy idő után kevés lesz (vagy legalábbis nem olyan hatékony), ha nincs guggolóállvány/keret és sok súly.
2021. okt. 31. 18:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobban letudsz edzeni egy terembe mint otthon
2021. okt. 31. 19:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Megeri.. van par alkalmas berlet is. Labra rendesen otthon nem lehet edzeni ha nincs legalabb egy alvanyod rudad meg vagy 100kg sulyod. Bar sztem mellre se ha nincs padod meg hatra se ha nincs rudad eleg sullyal... de te latod meg tudod h mit akarsz..
2021. okt. 31. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!