Hogyan kezdjek el gymbe járni, ha korábban sosem voltam, és nincs senki aki jönne velem?
Figyelt kérdés
Októberben új országba költöztem, és szeretnék változtatni az életstílusomon. Edzeni, sportolni. Korábban nem voltam egy sportos alkat. Mozogni mozogtam, régebben futottam is, de betegség miatt abba kellett hagynom egy ideje. Nem vagyok dagi, de szeretnék egy szép alakot magamnak. Sajna ismerőseim nem nagyon vannak, nem tudom mit csinálnék egyedül egy konditeremben? Van más is itt, aki hasonlóan érzett a kezdetekben? Mi motivált titeket, hogyan oldottátok meg? (27/F)2021. okt. 16. 03:00
1/6 anonim válasza:
Szerinted mások mit csinálnak egyedül az edzőteremben? Edzenek. Majd közben találsz barátokat.
2/6 anonim válasza:
Sokan egyedul kezdik.. Vagy fogadj edzot vagy nezz videokat, olvasgass
3/6 anonim válasza:
Idővel rájössz hogy társsal edzeni sokkal szarabb.
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is a tarsasag hianya ami legfokeppen zavar. Hanem, hogy egyedul nem tudnam melyik gepet hogyan kell hasznalni, mibol mennyit csinaljak, hanyszor. Erdemes lenne talalni valami edzot?
2021. okt. 16. 15:24
5/6 anonim válasza:
Ha teljesen fogalmatlan vagy akkor igen. A gépek/súlyok használatába gyorsan beletanulsz, a kajához fog kelleni nagyobb segítség.
6/6 anonim válasza:
Otthon is lehet mindenre edzeni. Rengeteg videó van. De ha edzőteremben tényleg szeretnél, akkor először személyi edzővel. Addig amig meg nem ismered a gépeket és a helyes használatukat. Étkezésben is tud tanácsot adni és étrendet ír. Egyedül jobb edzeni, mert folyamatosan csinálod. Nem állsz meg vagy beszélgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!