150 kg megy fekve, két év edzéssel.Erről a szintről hogyan léphetek tovább?
Kipróbáltam a több kaját, protein, carbo zsír arány változtatásait is.
Sokféle edzésmódszer.5ször tudom kinyomni.22F
#4: Erőemelők meg földönkívüliek? https://www.youtube.com/watch?v=v-ASsVjenBo&ab_channel=Offic.. 4 perc környékén 200-ba nyomott 12 körül a csávó (feltételezem a 140 kg az ő súlya akart lenni).
Erőemelőként szerintem lehetséges 220 kg-ba 5 ismétlés, de ennyiből nem lehet megmondani, hogy 5 év alatt feltudnál-e pakolni elég izmot hozzá. Ha tippelni kéne, akkor szerintem nem, viszont nem gond ha elérhetetlen célt tűzöl ki, ha el tudod fogadni idővel, hogy nem éred el, legalább van mit progresselned egy ideig, jobb mintha semmi célod nem lenne.
#6: Láttál már erőemelőket, meg hogy milyen súlyokat mozgatnak meg? Lehet, hogy a mi habtestünknek sok a 220 kg, de akiknek ez az életük azok nem szarral gurigáznak. [link]
Szerinted akiknek 350 kg-os (vagy nagyobb) PR-juk van, azok nem tudnának legrosszabb esetben szabálytalanul 5-öt nyomni 220-ba? Még ha utána össze is kéne őket kanalazni, akkor sem tűnik lehetetlennek.
150-ről valószínűleg megugorhatatlan szint ez 5 év alatt, de ne tegyünk már úgy mintha ehhez valami emberfeletti teljesítményre lenne szükség. 220 kg-nál sokkal nagyobb súlyokat is emelnek. Szerintem akármilyen Nézzél bele pár IPF bajnokságba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!