Mennyi kalóriát vigyek be?
Ez így kb olyan kérdés minthogy mennyit fogyaszt egy autó? Milyen autó, milyen sebesség, milyen stílussal lett vezetve stb. Anélkül nem lehet ezt megmondani, hogy nem tudod hogy mit, mennyi ideig csinálsz, mennyi izmod van, milyen a metabolizmusod és társai.
Így se úgy se fogod tudni ezt 100%-ig belőni, ha naponta reggel méreckedsz akkor az egy heti átlagsúlyt össze tudod vetni az előző hetivel. Próbálkozol napi szinten egységes mennyiséget bevinni, beleértve a hétvégét is, ha csökken a súlyod akkor látod hogy elég a deficit vagy sem. Az elején könnyen lemegy 1-2 kiló hetente, később picit lassabb
Én 180 cm 88 kg picit zsirosabb vagyok, izommegtartás mellett picit akarok zsirbol leadni meg izmosodni igy edzek itthon sulyzókkal. Mindenre amit megtudok csinálni vele.
0 edzéssel kevés mozgással nekem kb 2000 kcal volt amivel tartottam a sulyom, amiota edzek itthon azóta magasabb fehérje tartalmu kajákat eszek( kb 160g fehérje/nap) picit kevesebb zsirt ( kb 50g/nap) és a többi az szénhidrát 240g kb)igy olyan 2300-2400 kcal amivel eddig igy tartom ezt a 87-88 kg. De a testzsir százalékom nem tudom mérni nekem az a cél, hogy az menjen le. A mérlegen hiába fogysz ha izombol mész le.
Én ha nem edzek akkor olyan 2000 kcal viszek be de a fehérje bevitelt akkor is 160g körül tartom mivel a regenerálás miatt ezt ekkor is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!