Hogy tudom a csirkemell filét pontos súlyokra osztani?
Figyelt kérdés
Ti hogy szoktátok csinálni?
Mondjuk van 2 darab 250 g-os darab.Hogyan tudom pontosan 100 és 150g-osra felvágni?
A másik kérdés pedig hogy melyik a hatékonyabb...ha mondjuk több napra szeretném előre elkészíteni.Szóval nyersen feldarabolom és elosztom súlyra.És úgy fűszerezem sütöm külön külön szétválasztva.
Vagy ha egybe csinálom,és akkor egy-egy nagy darabot fűszerezek és sütök ,és a végén osztom szét súlyra? Csak ilyenkor meg a nyers és a sült súly arányával kell számolgatni.
2022. jan. 8. 16:02
11/15 anonim válasza:
Ja, hogy itt mentális dolgokról van szó...
Bocs, már itt sem voltam! :-D
12/15 anonim válasza:
Mennyire messzemenő következtetéseket lehet levonni egy csirkemell filéből :D
13/15 anonim válasza:
12: nem a filéből, hanem akérdező 10-es hozzászólásából!!!
14/15 anonim válasza:
5 év és szemre tudod hol kell felrzni
Legjobb lemerni nyersen, szeletekben kisutni, megmeri sulve.
Utána szorzas osztás és pont el tudod osztani
15/15 anonim válasza:
Gyakorlattal... vagy csikozd fel, ugy konnyebb mérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!