Hogyan lehet finoman elkészíteni a csirkemellet?
Chili, kurkuma, snidling, kakukkfű, bazsalikom, oregánó, petrezselyem. Vágj mellé olívát vagy hagymát stb. Pácold be, százezer féle mód van rá.
Amugy én a helyedben hanyagolnám a francba. Ha nonstop csirkemellet zabálsz, úgy meg fogod utálni hogy öklendezni fogsz mikor szeleteled fel. Vegyél inkább pulykamellet, tőke/tonhalat, marhanyakat(direkt írtam olcsóbb húsokat, ezekkel lehet tartani egy étrendet úgy hogy marad pénz a tárcádban).
Bazsalikom, oregano, esetleg sűrített paradicsom, serpenyőben süsd meg
Amúgy meg tényleg van más is, pl. a sertés karaj nagyon finom
Én szeretem mézesen is, mogyoróvajjal is finom. Lehet csinálni tejszínes currys csirkemellet is. Sajtos tejszínes sütős megoldás is van. Ha lusta vagyok akkor grill csirke fűszerkeveréket szoktam még használni.
Nyugodtan legyél vele kreatív nem kell natúr csirkemellen meg brokkolin élned hogy az izmaid fejlődjenek. Persze sok protein van benne, de nyugodtan egyél más húst is meg úgy általában más ételeket is, különben vitaminhiányaid lesznek meg őszintén meg is fogod unni és utánna meg pizzán fogsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!