Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy 4 kg-s kettlebellel...

Egy 4 kg-s kettlebellel naponta mennyit és hogyan kellene edzenem tricepszre és bicepszre, ha nyár elejére (mondjuk június) láthatóan nagyobb karokat szeretnék?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 4 kg-s kettlebellt karácsonyra amivel az lenne a célom, hogy főleg tricepszre edzenék, hogy nagyobb karjaim legyenek. De emellett azért a bicepszre is szeretnék odafigyelni. Tudnátok írni egy "tervet", hogy naponta mennyit kellene edzeni, hogy június elejére látványosan nagyobb legyen a karom?

2021. dec. 25. 10:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Az edzést nem kéne elengedni, mert fontos.

18-as egyébként nem ír hülyeséget, először az alap gyakorlatokat kellene megtanulni helyesen kivitelezni, aztán lehet súllyal dolgozni. (Az átlag ember még egy helyes guggolást sem tud megcsinálni.)

Kezdőknek a saját testsúlyos gyakorlatok is sokat fejlesztenek, azokat is lehet variálni, könnyíteni, nehezíteni. Személyi edző segítségét kérd.

2022. jan. 6. 21:45
 22/26 A kérdező kommentje:
Mint írtam nekem egyetlen célom lett volna: hogy nagyobb karjaim legyenek. Ezért edzettem csak tricepszre.
2022. jan. 7. 13:55
 23/26 anonim ***** válasza:
71%
Az igen...
2022. jan. 7. 15:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha csak nagyobb karokat akarsz az a lehető legkönnyebb..a karedzés az egyetlen amit otthon is ki tudsz maxolni 2 kézisúlyzóval. Nem kellenek nagy súlyok, rúd, pad, extra felszerelés. Elkezded mondjuk egy 6-8 kilós kézisúlyzóval, mire 20 kilóval fog menni az egykezes bicepszezés meg a karhajlítás (tricepsz) addigra garantáltan izmos karjaid lesznek. Decathlonban 20 ezer egy szerelhető kézisúlyzó készlet, adnak hozzá 20kg súlyt.
2022. jan. 7. 16:26
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
2022. jan. 7. 16:32
 26/26 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted milyen hülyén fogsz kinézni, ha sehol máshol nem vagy izmos? Honnan született meg a fejedben ez az ötlet?
2022. jan. 7. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!