Mit rontok el ? đ
A guggolĂĄsom, arĂĄnytalanul erĆs + a lĂĄbam is sokkal izmosabb. 130kg-vel szĂ©riĂĄzok 5x5-be (30kg-t 1,5 hĂłnap alatt raktam rĂĄ), fekvenyomĂĄs meg 70kg-vel sem megy đ (erre 2,5kg sikerĂŒlt ugyanennyi idĆ alatt). Arra gondoltam nem edzek lĂĄbat amĂg feljebb nem megyek, vagy nem tudom mit csinĂĄlhatnĂ©k, mert a guggolĂĄson mĂĄr megint tudnĂ©k emelni, de amĂg nem megy többel a fekvenyomĂĄs nem akarom. Szerintetek ?
190cm 17F 84kg
Okés köszi.
Akkor ez problémås mélység ? Egyébként high bar-al guggolok.
Nem baj ha tovĂĄbb növelem sĂșlyt?
Ja Ă©s szerintetek jobb lenne vagy tömegelni vagy szĂĄlkĂĄsĂtani, de ezt a szintentartĂĄst befejezni ? Mondjuk ezzel is szĂ©pen fejlĆdtem erĆbe, de izom nem hiszem, hogy nagyon jött rĂĄm.
Ha jol Ă©rtem 2,5kg javultĂĄl 1,5 hĂłnap alatt?
Biztosan jĂłl nyomsz te fekve?
Lehet adottsåg ,de én inkåbb arra tippelek hogy te tricepszböl vållból nyomsz,nem mellizomból.
ProbĂĄlj utĂĄnnaolvasni ennek a problĂ©mĂĄnak,mert elĂ©g gyakori,h nem igazĂĄn Ă©rzik a gyakorlatot,nem fejlĆdnek,mert rosszul csinĂĄljĂĄk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!