Baromság az elvárt maximum akárhányad részéhez mindent hozzáigazítani úgy, hogy a legnehezebbet a maximumon csinálom, a többit meg ehhez mérten?
Figyelt kérdés
Tudom ez egy terjengős megfogalmazás volt... :D:D:D
Szóval... itt gy példa:
A maximum mondjuk guggolásnál 160, tricepsznél 40 kg.
Ha a tricepszet 4 kilóval bírom, akkor a guggolást 16 kilóval csinálom, hogy ne legyen túl aránytalan az egész, nem pedig 25-el, amikor lehet hogy menne annyival is.
2021. dec. 11. 13:26
1/7 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség?
Arányos testfelépítést akarsz, nem?
2/7 A kérdező kommentje:
De, pont ez a cél, csak mindenhol azt olvastam, hogy "annyival kell csinálni, amennyivel még épp bírom", csak épp ezek kurvára eltérhetnek a nagyjából belőtt maximumtól.
2021. dec. 11. 13:45
3/7 anonim válasza:
Ez fszsag. Annyival cainald amennyivel birod. Ha vmi le van maradva edz ra heti 2x
4/7 anonim válasza:
Ez eléggé túl lett gondolva,nem kell ennyire belelátni a dolgokba.A guggolásnak és a tricepsznek(ami nem egy gyakorlat amúgy) abszolút semmi köze egymáshoz,rengeteg egymástól teljesen független tényező befolyásolja hogy mekkora súllyal tudod csinálni.
A lényeg hogy akkora súllyal csináld amivel a jó formát tartani tudod
5/7 anonim válasza:
Hát, hülyeség. Más izmok, teljesen más arányban fejlődnek és más mértékben is növekednek. Aránytalanságon akkor aggódj ha színpadra lépsz majd, de ott is inkább az lesz a probléma hogy valami elvan maradva, nem az hogy más valami túl nagy.
6/7 anonim válasza:
Őszintén szólva nem nagyon aggódnék azon, hogy mennyivel csinálok egy kiegészítő tricepszgyakorlatot. Leginkább az összetett gyakorlatok számítanak, ahol nagy súlyt tudsz használni, de azok is testalkattól függően más-más arányban fognak eloszlani.
7/7 anonim válasza:
X idő múlva kijön a genetika. Én fekve, vagy felhúzva brutál vagyok, ellenben a guggolásom elég satnya. Mindemellett már évek óta nem fejlődtem számottevőt. Viszont mindig odapakolom magam és annyival csinálom, amennyivel már bőven bexarok. Most ha évekkel ezelőtt leredukáltam volna a fekvenyomásomat csak azért, mert annyival megy amennyivel guggolok.. akkor jól kinéznénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!