Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baromság az elvárt maximum...

Baromság az elvárt maximum akárhányad részéhez mindent hozzáigazítani úgy, hogy a legnehezebbet a maximumon csinálom, a többit meg ehhez mérten?

Figyelt kérdés

Tudom ez egy terjengős megfogalmazás volt... :D:D:D

Szóval... itt gy példa:

A maximum mondjuk guggolásnál 160, tricepsznél 40 kg.

Ha a tricepszet 4 kilóval bírom, akkor a guggolást 16 kilóval csinálom, hogy ne legyen túl aránytalan az egész, nem pedig 25-el, amikor lehet hogy menne annyival is.

2021. dec. 11. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Miért lenne hülyeség?

Arányos testfelépítést akarsz, nem?

2021. dec. 11. 13:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De, pont ez a cél, csak mindenhol azt olvastam, hogy "annyival kell csinálni, amennyivel még épp bírom", csak épp ezek kurvára eltérhetnek a nagyjából belőtt maximumtól.
2021. dec. 11. 13:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez fszsag. Annyival cainald amennyivel birod. Ha vmi le van maradva edz ra heti 2x
2021. dec. 11. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez eléggé túl lett gondolva,nem kell ennyire belelátni a dolgokba.A guggolásnak és a tricepsznek(ami nem egy gyakorlat amúgy) abszolút semmi köze egymáshoz,rengeteg egymástól teljesen független tényező befolyásolja hogy mekkora súllyal tudod csinálni.

A lényeg hogy akkora súllyal csináld amivel a jó formát tartani tudod

2021. dec. 11. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát, hülyeség. Más izmok, teljesen más arányban fejlődnek és más mértékben is növekednek. Aránytalanságon akkor aggódj ha színpadra lépsz majd, de ott is inkább az lesz a probléma hogy valami elvan maradva, nem az hogy más valami túl nagy.
2021. dec. 11. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem nagyon aggódnék azon, hogy mennyivel csinálok egy kiegészítő tricepszgyakorlatot. Leginkább az összetett gyakorlatok számítanak, ahol nagy súlyt tudsz használni, de azok is testalkattól függően más-más arányban fognak eloszlani.
2021. dec. 14. 05:42
 7/7 anonim ***** válasza:
X idő múlva kijön a genetika. Én fekve, vagy felhúzva brutál vagyok, ellenben a guggolásom elég satnya. Mindemellett már évek óta nem fejlődtem számottevőt. Viszont mindig odapakolom magam és annyival csinálom, amennyivel már bőven bexarok. Most ha évekkel ezelőtt leredukáltam volna a fekvenyomásomat csak azért, mert annyival megy amennyivel guggolok.. akkor jól kinéznénk.
2021. dec. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!