Fényképek lent! EBBŐL [alább] kiindulva maximum három év alatt egy ilyen [szintén lent] "strand-fazont" elérhet egy hasra hízó átlagos vékony(ra hajazó) ektomorf férfi tesztoszteron nélkül? V. csak minimális tesztoval? (Minden erős szteroid kizárva!)
Cél a már azért nagyon jól látható (ha természetesen messze nem is Schwarzenegger-szintű) lapos has fölé dülledő mellizomzat és szintén jól láthatóan kiemelkedő deltaizomzat három év alatti szteroidokól mentes (ha lehet tesztoszterontól mentes) elérése. Segítség az elképzeléshez:
1. Ebből kiindulva:
Tisztázzunk valamit.Ezek képek.Nyilván előnyös képek!Bedurrantva,leolajozva beallítva,néha photoshoppolva.
Sőt biztos,hogy nem így néz ki az év 365 napján.
2 lehetőség van naturálba
1.kevesebb de viszonylag szárazabb test(és még akkor sem leszel ilyen szálkás+telt)
Vagy nagy tömeg de a szálkákat elfelejtheted.
Ez van a való vilagban!
De hogy ne keseredj el,annyit azért elarulok hogy elérhetsz egy olyan formát,amiről az átlag 70,80%- ék csak álmodik.
(Persze mindent optimálisan véve,-átlag gének,rendes diéta,megfelelő edzés)
"Elonyben leszel egy naturállal szemben akkor is, ha ebbahagyod a cuccot."
Ez most komolyan így van?
Nem csupán költői túlzással éltél? :)
Pár év naturál edzés után néhány tesztoszteron kúra és ha évekig nem nyúlsz ismét hozzá, csak folytatod az edéseket, akkor is "megmarad" a formád?
Lehet, hogy így van, nem vitatkozom, csak alig merem elhinni. Elképesztő milyen előnyökhöz juttatja a teszto a használóját!
Hát hallod hetes, ha ennyire nehéz/lehetetlen naturálként még azt a kettőt is elérni, amit utoljára linkeltem, akkor:
"Vagy nagy tömeg, de a szálkákat elfelejtheted."
Akkor nekem már akár csak ez is megfelelne!
(Igaz ezt nem tudom hogyan képzeljem el vizuálisan.)
Nagyjából így képzeld el:
Ezeken a képeken (1 éve keszültek) 103 kiló vagyok,178 cm magas.5 év edzésmúlt.
Széles a derekam,láthatod.Oldalt van zsir.
Nem vagyok bedurranva,nem edzés utáni kép.
Kb 18%-20%testzsirral.
Azóta +2 kg jött fel 1 ev alatt.
Most vok 105 kiló.
Vannak tőlem jobbak.Én ezt tudtam hozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!