Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fényképek lent! EBBŐL [alább]...

Fényképek lent! EBBŐL [alább] kiindulva maximum három év alatt egy ilyen [szintén lent] "strand-fazont" elérhet egy hasra hízó átlagos vékony(ra hajazó) ektomorf férfi tesztoszteron nélkül? V. csak minimális tesztoval? (Minden erős szteroid kizárva!)

Figyelt kérdés

Cél a már azért nagyon jól látható (ha természetesen messze nem is Schwarzenegger-szintű) lapos has fölé dülledő mellizomzat és szintén jól láthatóan kiemelkedő deltaizomzat három év alatti szteroidokól mentes (ha lehet tesztoszterontól mentes) elérése. Segítség az elképzeléshez:

1. Ebből kiindulva:

[link]

[link]

2. NEM (nyilvánvalóan nem!) ezt elérni vágyva:

[link]

[link]

[link]

3. Ilyen fizikum elérése a kitűzött cél, ahol már azért jócskán látható a hashoz képest kidülledő mellizomzat és valamennyire már jól látható a deltaizomzat is:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 16. 21:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, előnyös képek, de akinek szeme van hozzá, látja, hogy ez már nem naturál szint. Az meg, hogy nem így néznek ki egész évben lehet, de mint csúcsforma is sok lenne ez egy naturál célnak.

Jól tetted, hogy raktál képet, nyilván vannak ennél jobb naturál formák, de nagyvonalakban mutatja, milyen egy naturál forma. És ahogy írtad, vagy tömegesebb leszel kicsit nagyobban, vagy szárazabb és kicsi, lapos.

2021. júl. 17. 00:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
#10 18-20%? Annál jóval több lesz ez a tzs. Bőven van 25%vagy kicsit felette.
2021. júl. 17. 00:08
 13/24 anonim ***** válasza:
Ne etesd 🤦‍♂️
2021. júl. 17. 03:46
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Van az 30 is
2021. júl. 17. 03:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
3 év kő kemény munka, folyamatos szigorú diéta, legalább 4 szteroid kúra. Akkor talán. Bár nem értem miért akarsz szteroidozni.
2021. júl. 18. 07:50
 16/24 anonim ***** válasza:
Nagyon durva, hogy ez szerinted "átlagosan jó" strandforma. Bár nem vagyok minden nap a parton, de 10 év alatt talán 1-2 ilyen brutális formát látok (nem a strandfesztiválokról beszélek, bár ott sincs több ilyen arányaiban). Nagyon száraz, nagy tömeg, bedurranva. Az is igaz, hogy ha este beállok a fürdőben a lámpa alá, ha kicsit mögöttem van, nem nagyon látszik a hat kocka a hasamon, ha hátralépek egyet, akkor meg gyönyörűen kirajzolódnak (kb. 12-14% tzs). Beolajozva se vagyok. Szóval elképesztő meló még 5-10 év alatt is összehozni az alsó modelleket, cucc nélkül nem is lehet. Amúgy nincs sok különbség az utolsó két kategória közt. Annyi, hogy az utolsó képek közt az elsőt azért el lehet érni nagyjából, de az inkább 3x3 év.
2021. júl. 18. 10:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Na jó, a 3. kategóriában van szórás. Az első elérhetőnek tűnik 5-10 év alatt a semmiből, de profi meló kell és genetika. Az utolsó már abszurdum, komoly cuccok vannak benne.
2021. júl. 18. 10:19
 18/24 A kérdező kommentje:

Utolsó!

A harmadik felhozatal ból te tényleg a legelsőt hozott ki igaz még azt is csak tesztoszteron nal három négy év alatt hozható formának? Chris Hemsworth alakját?

Nagyon laikus lehetek, ha én épp a szintén 3 kategórián belül a középső kettőt látom valamivel nemsokkal Valamivel vékonyabbnak.

De! Ha te azt mondod hogy az első hozható és az is Nagyon szigorú diétával nagyon kemény edzésekkel, rendkívül sok pihenéssel (és sajnos nehqnytesztoszteron kúrával) én annak csak örülök!

2021. júl. 18. 12:52
 19/24 anonim ***** válasza:

szteroiddal, diétával, edzéssel BÁRMI hozható 1-2 év alatt. Más, hogy az izületeidet szétbszod egy életre, mivel magyarországon nem legalábis, ezért te magad leszel a saját orvosod (innentől kezdve ha nem áll fel a pöcsöd többet ,vagy májelégtelenséged lesz, csak saját magad hibáztathatod), és egyebek. Jól fogsz kinézni amíg szeded, de ez rajtad kívül senkit nem fog érdekelni. kb 20 évet öregítesz a szervezeteden cserébe kapsz pár hétig egy modell formát. Ahogy leállsz a kúrával la fogsz plöttyenni.

Mikor értitek meg, hogy a kemény, évekig tartó munkát nem lehet megkerülni?

2021. júl. 18. 12:55
 20/24 A kérdező kommentje:

Többet se fogok mobilról hozzászólást készíteni...

Javítva a mobil hibáit:

A harmadik felhozatalból te tényleg a legelsőt hozod ki, igaz még azt is csak tesztoszteronnal, három-négy év alatt hozható formának? Chris Hemsworth alakját?

Nagyon laikus lehetek, ha én épp a szintén 3. kategórián belül a középső kettőt látom valamivel, nemsokkal, valamivel vékonyabbnak.

De! Ha te azt mondod, hogy ebből a csoportból ez az első hozható és az is nagyon szigorú diétával, nagyon kemény edzésekkel, rendkívül sok pihenéssel (és sajnos néhány tesztoszteron kúrával) én annak csak örülök!

2021. júl. 18. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!