Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fényképek lent! EBBŐL [alább]...

Fényképek lent! EBBŐL [alább] kiindulva maximum három év alatt egy ilyen [szintén lent] "strand-fazont" elérhet egy hasra hízó átlagos vékony(ra hajazó) ektomorf férfi tesztoszteron nélkül? V. csak minimális tesztoval? (Minden erős szteroid kizárva!)

Figyelt kérdés

Cél a már azért nagyon jól látható (ha természetesen messze nem is Schwarzenegger-szintű) lapos has fölé dülledő mellizomzat és szintén jól láthatóan kiemelkedő deltaizomzat három év alatti szteroidokól mentes (ha lehet tesztoszterontól mentes) elérése. Segítség az elképzeléshez:

1. Ebből kiindulva:

[link]

[link]

2. NEM (nyilvánvalóan nem!) ezt elérni vágyva:

[link]

[link]

[link]

3. Ilyen fizikum elérése a kitűzött cél, ahol már azért jócskán látható a hashoz képest kidülledő mellizomzat és valamennyire már jól látható a deltaizomzat is:

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. júl. 16. 21:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hat azert 0 izomzatra egybol koxolni nemsok ertelme. Ha lenne mar egy alap izomzat es arra tolnal evi 2 kurat ugy realusabb. Meg legalabb maradna is vmi kura utan 😅
2021. júl. 18. 13:06
 22/24 A kérdező kommentje:

Naturál startnak (nálam legalábbis) mindenképp!

Jóval előrébb írtam is talán, hogy két év naturál után (újabb egy-két év alatt, de azt már) minimális számú teszto kúrákkal - ha lehet a harmadikból a legelsőt hozni.

Még a kevés is jobb ("jobb..."), mint a túlzásba vitt sok.

2021. júl. 18. 15:52
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! Van igazad. A 3/1 hozható forma naturál, nem írtam, hogy cuccal. A 3/3 is talán, viszonylag "lapos" a forma, nincs annyira tele. A 3/2 és 3/3 már nagyon gyanús. Túl tömött és nagy mellizmok, nagyon széles váll és hát, nagyon keskeny derék és csípő. Szerintem itt volt növi. Ha nem is 3x3 év kell bármelyik szinthez, de 4-5 minimum. Cucc nélkül. Cuccal meg attól függ... éppenséggel lehet közvetlenül mindenféle olajakat is fecskendezni az izomba, aztán pár hétig ott vagy nagy, ahol csak akarod.
2021. júl. 18. 19:53
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
chris hemsworth felé test az meg kur...a elérhető naturalba is. A képen csak be van durranva, plusz megfelelő póz, fény. Ennek a palinak 1-2 éve van felkeszulni a forgatasra segítséggel, kiszamolt megfelelő kajával, idővel, pihenessel... Nem három muszakbol jár edzeni, meg mindenféle stressz, gondokkal. Szóval nem mondtam hogy naturál, mielőtt itt lepontoztok, lehet hogy koxolt. De az lehet hogy nem. Nem egy Hulk azért a pali. :D
2021. aug. 15. 22:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!