Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges az, hogy 2 edzés...

Lehetséges az, hogy 2 edzés után már nagyobbak a karjaim?

Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem edzeni, elég vékonyak a karjaim és nem valami izmosak, de két (számomra) elég kemény edzés után már nagyobbnak tűnnek, ahogy nézem magam a tükörben. Meg erősebbnek is érzem már magam. Ez normális ilyen kevés edzés után? Bár gondolom ez az állapot nem tartana sokáig, ha abba hagynám.
2021. dec. 7. 09:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kaptak egy kis tónust az eddig súlyzózásra nem használt izmaid, ezért tűnnek nagyobbnak. Két edzéstől nem lett rajtad egy grammal se nagyobb izomtömeg. Majd pár hónap kondizás és diétázás után kezdd el nézegetni magad a tükörben.
2021. dec. 7. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is így éreztem magam az első 2-3 edzés után. Mr. Universe-nek éreztem magam, én is láttam a hatalmas fejlődést. De vaklárma volt, mint később kiderült. Ennyi edzéstől még nem változik semmi.
2021. dec. 7. 10:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Tónusos, holnapra leapad. Szombat vasárnapi kemény edzés után hétfőn mindig úgy nézek ki, mint a terminátor. De keddre elmúlik
2021. dec. 7. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Helyesbítek! Nem nézel ki úgy, mint a terminátor, csak úgy érzed magad. Az edzés utáni durranás (az ezzel járó merevség), az izomláz, a feszesség és a teltség pszichésen elhiteti velünk, amikor belenézünk a tükörbe, hogy hirtelen felszaladt több kiló izomtömeg, de valójában semmi "maradandó" nem történt.
2021. dec. 7. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
30%

"Helyesbítek! Nem nézel ki úgy, mint a terminátor, csak úgy érzed magad"

Helyesbítek. Úgy nézek ki akkor, mivel az izomtömeg megvan. Kapja a tónust és nagyon durva tud lenni olyankor. Most hétfőn magam is elképedtem magamtól

2021. dec. 7. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb izmaid lettek a tömegnövelésnek köszönhetően?
2021. dec. 7. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Beférsz az ajtón vagy oldalazva tudsz csak bemenni?
2021. dec. 8. 04:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem lesznek nagyobb izmaid, mármint nagyobbnak tűnnek edzés után/közben mert több vér áramlik a területre.
2021. dec. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!