Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet hogy felszívódási...

Lehet hogy felszívódási probléma miatt nem tudok tömegelni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.3 éve edzek. Ebből az első 15 hónap volt progresszív, sovanyrol indultam és híztam 15 kilót. Azóta Viszont stagnálok,az izmaim és az erőszintem nőtt azóta sokat. Pl 41-es a karom hidegen, és másfél éve ugyanezen a testsulynal 38 volt . A kalóriát azt megemeltem azóta, többet eszek mint akkor amikor folyamatosan híztam, mégsem hizok. Pedig megvan az alvás, elég víz, elég fehérje ,vitaminok is , kalória is. Tehát elméletben híznom kéne viszont mégsem tudok. Kreatin sem segített. Masfel kilot hozott kb,ami le is ment utána.

Mi lehet a gond? Csak nem értem el a genetikai maxomat 77kilosan,mert az beb*szna

2021. dec. 5. 21:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
49%

Semmi gond, elmagyarázom miért jutottam én is a szánnivaló trollválaszaimig.

Nem tudom, te hogyan gondolkozol.

Ha van egy téma, aminek utána szeretnék járni, és nem tudok ismerőseim körében olyat, aki ért hozzá, illetve nem találok hozzá adott szakembert, nem tudom kigoogle-zni, oké megkérdezem a Gyakorikérdések anonim fórumon. Mielőtt megteszi az ember, itt is vannak kategóriák. Sport, mozgás

Ott van, hogy KERESŐ(!!!!)

Elkezdek keresgélni, ugye? Az adott témában találok szinte UGYANÚGY MEGFOGALMAZOTT KÉRDÉSEKET (nem is egyet bakker...), végigolvasom a válaszokat, biztosan lesz hasznos.

Fogom, és hasznosítom az információt, ha már mindenképpen egy anonim fórumról tudok csak informálódni. Nem? Nem így menne a dolog, őszintén? Mindennap kell új kérdést feltenni ugyanúgy?

Itt, ezen az oldalon van egy igazi agyhalott, élet nélküli troll idióta, aki több mint 2 éve teszi fel ugyanazokat a kérdéseket mindig ugyanolyan témákban. Önértékelési gondok, depresszió, szorongás, nem tudni mi készteti erre, volt olyan kérdése, ami alatt már más képével élt vissza (!!!), más személy nevében írogatott ki kérdéseket, ami büntetőjogi kategória.

Szerintem, és más hozzászólók szerint is ez már itt is a "szánalom legeslegalja" kategóriát súrolta.

Igazából az is nevetséges, hogy megpróbáltam "felvenni a kesztyűt", és mikor felnézek ide, visszatrollkodni, hátha egyszer ráun, vagy inkább hagyja az egészet a francba, de nem. Nem unja meg, mert neki ez az élete, hogy a Gyakorikérdéseken mindennap kiírogatja a provokáló, önismétlő kérdéseit, és ezt élvezi.

Én be is fejeztem ezt az egészet, szerencsére annyi időt nem fordítottam erre, hogy az a munkám, magánéletem rovására menjen, de már ezt a keveset is sajnálom, hogy idepocsékoltam.

Mindenesetre, szép estét Neked, és a hozzád hasonló normális kommentelőnek, aki jóhiszeműen, ám mégis naívan fáradhatatlanul kommenteli ennek az élettelen parajpürének az önismétlő provokáló kérdéseit. Idővel Te is rá fogsz erre jönni, hogy hasztapan mindennap ugyanazokat a válaszokat leírnod, de tényleg jótanács, ne süllyedj le ilyen idiótának a szintjére, nem szabad ellezdeni vele trollkodni, mert legyőz a rutinjával.:)

Jó éjszakát, minden jót!

2021. dec. 8. 21:57
 22/22 A kérdező kommentje:
Utolsó. Te csak játszod magad vagy ennyire mentálisan zokni vagy?? Mi ebbe a troll kérdés? Arra van az oldal hogy kérdezz. Nem kötelező itt lenned és azon idegeskedned hogy válaszolj és nezegesd a kérdéseket, senki nem kért meg rá. Talalj jobb időtöltést
2021. dec. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!