Miss Endzsi kérdése:
Candyflip bélben felszívódva okozhat-e problémát?
Figyelt kérdés
2019. okt. 27. 12:33
1/2 anonim válasza:
Most ez alatt mit kell érteni egy bélyeget és egy ekit feldugsz a seggedbe?
Az LSD nagyon sérülékeny ezért valószinűsítem, hogy nem árt egy beöntés mielőtt "felhelyezed".
Az eki is gond nélkül fog felszívódó. A hatás valószínüleg nagyobb lesz, hisz az a bélből közvetlenül a véráramba kerül, megkerülve a vesét.
Veszélyei lehetnek hogy mind a az eki mind az LSD előállítása során kerülhetnek szennyező anyagok a tabiba/belyegre. A bélben ezek a szennyező anyagok is azonnal a véráramba kerülnek.
Összességében szerintem ha nincs vese betegseged akkor felesleges ilyen módon cuccozni. Feleslegesen teszed rizikóssá, miközben a lehetséges pozitív hatások minimálisak.
2/2 A kérdező kommentje:
LSD-t tartalmazó ekit. Gyomorsavnak ellenálló kapszulába téve, mivel kevés LSD van sajnos benne. Köszi a válaszod, a szennyező anyagokra nem gondoltam.
2019. okt. 27. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!